Haberler

Çukur dizisinin yeni sezonundan ilk sahne yayımlandı

Güncelleme:

Türkiye'yi ekranlara kilitleyen Çukur dizisinin üçüncü sezonuna ait 1. bölümünden ilk kesit yayımlandı. İlk bölümünün 16 Eylül Pazartesi günü başlayacağı duyurulan dizi izlenme rekorları kırıyor.

Yeni sezon için çekimlere en geç başlayan dizi Ay Yapım'ın en sevilen dizilerinden olan Çukur oldu. Çukur dizisi ekibi 1 Eylül 2019 pazar günü yeni sezon çekimleri için kamera karşısına geçti.

16 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan diziden ilk kesit yayımlandı.

Çukur dizisinin yeni sezonundan ilk sahne yayımlandı

DAKİKALAR İÇİNDE YÜZLERCE BEĞENİ VE RETWEET ALDI

Show Tv, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Çukur dizisinin ilk sahnesini yayınladı.Vartolu Saadettin'in cezaevindeki görüntüleriyle başlayan ilk sahne dakikalar içinde yüzlerce beğeni ve retweet aldı.

Çukur dizisinin yeni sezonuna ait ilk sahnesi yayınlandı

DİZİ KADROSUNA YENİ İSİMLER DAHİL OLDU

Reyting rekortmeni Çukur yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni sezonuna başarılı oyuncu Damla Sönmez dahil oldu. Rol aldığı 'Hakan: Muhafız' dizisiyle bir süredir dijital platformda kamera karşısına geçen Ayça Ayşin Turan da yeni sezonda Çukur'da yer alacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Show Tv Eylül Çukur Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (42)

başbuğ nihal atsız:

alt zeka ve kültür seviyesine sahip eğitimsiz ve cahil kesimi uyutmak için yapılan bir dizi daha. . . bir yanda yalanlarla dolu ertuğrul, abdülhamid masalları öte yanda bunun gibi gençleri zehirleyip mafyalığı özendiren diziler. . . tanrı türkü korusun ve yüceltsin, kimse yüce türk ırkını araplaştıramayacak

25
24
yanıtYanıtla
AHMET:

SEN EKSANTRİK BİR MİLLİYETÇİSİN ANLAŞILAN. MİLLİYETÇİLİK SÖYLEVİ İLE HAKARET EDİYORSUN. ELEŞTRİ ANLADIK DA NİHAT ATSIZIN KEMİKLERİNİ SIZLATMA. . . LAF DÖNÜP DOLAŞIP TÜRKÜN ARAPLAŞTIRILMASINA GETİRİLİYOR Kİ, BUNU YAPAN ZEVAT VE AMAÇ ZATEN BELLİ. .

yanıt3
yanıt3
hasan usta:

sadece merak ediyorum , bu tepkinizi muhteşem rezaleti izlerken de verdiniz mi?

yanıt5
yanıt1
başbuğ nihal atsız:

ahmet dünyanın her yerinde milliyetçi görüşte olanlar var ama kimse bizdeki gibi araplaşmaya çalışmıyor. . burası türk yurdumu arabistanmı? giyim kuşam, gelenek görenekler, ibadetler hepsi araplaşma yönünde. . ben bir türk milliyetçisi olarak bunu kabullenmiyorum

yanıt2
yanıt2
CAHAL:

DİZİ HAKKINDAKİ YORUMUNUZA KATILIYORUM AMA, ONDAN SONRAKİ BÖLÜM;DAM ÜSTÜNDE SAKSAĞAN VUR BELİNE KAZMAYI. . . BEN ÜLKÜCÜ BİRİYİM AMA BÖYLE KAFATASÇI DEĞİLİM, SAHİ SİZ NE İÇİYONUZ ABİ. . . .

yanıt4
yanıt0
BATTALGAZİ44:

ERTUĞRUL ABDÜLHAMİT YALANLARLA DOLU DERKEN, ULAN SABAH AKŞAM RAMBO ZORRO İZLESE MİLLET AA NE FİLM AMA DERSİN, MASAL SENİN O İZLEDİKLERİN

yanıt3
yanıt2
YOL AL:

NİHAL YAV SEN GİT AZ ÖTEDE OYNA YAA MİSAL BATIDA BİDE DİYOR ÜLKÜCÜYÜM SENDEN TÜRKÜCÜ BİLE OLMAZ

yanıt5
yanıt1
Bir Zamanlar Anadolu:

Nihal odunlara anlat ama bu embesillere birşey anlatma, bu millet artık Türk değil

yanıt0
yanıt2
Abdullah B.:

Yorumun yarısı doğru geri kalanı aptalca. Mafyalığın Araplık ile ilgisi ne IRKÇI kafalı!

yanıt0
yanıt1
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Al işte yeni bir oksijen israfı daha hastayım sizin şu marjinal görünme triplerinize(faşist yada kominist hiç farketmez),bide bu türkçülük oynayan bu denyolar türedi:))lan tamam tamam üstün ırksınız sizden başka ırk yok en harika muhteşem olağanüstü ultra double süper mega ırk sizsiniz, yahudiler bile size hizmet için gelmiş:)) lan harbiden şaka gibisiniz türklüğümden soğuyorum sizin gibi 13 yaş beyinlerine sahiplerden

yanıt2
yanıt1
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title