Haberler

Çukur'da Yamaç'a büyük darbe! Mahsun ve Yücel, Çağatay'ın adamı çıktı

Güncelleme:

Ocak ayının başında yayın hayatına kısa bir ara veren Çukur dizisi, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Çukur'a giren Nejat İşler'in canlandırdığı Çağatay ile Yamaç'ın hayatını defalarca kurtaran Mahsun ve Karakuzular'ın gizemli adamı Yücel ile iş birliği yaptığı ortaya çıktı.

Kanalların reklam anlaşmalarından dolayı 2 haftadır yeni bölümü yayınlanmayan Çukur, dün akşam 83. bölümle ekrana geldi. Nejat İşler ve Berkay Ateş'in rol aldığı son bölümde Yamaç yine büyük ihanetin içine düştü.

BABASININ ÖLDÜRÜLDÜĞÜ ANI İZLEDİ

Vartolu Ziya'dan aldığı USB'nin içindeki görüntüleri izledi. Babasının öldürenin Yamaç olduğunu öğrenen Vartolu çılgına döndü. Gözü dönerek intihar etmeyi deneyen Vartolu'yu Medet son anda engellemeyi başardı.

Çukur'da Yamaç'a büyük darbe! Mahsun ve Yücel, Çağatay'ın adamı çıktı

KARAKUZULAR'IN ESKİ LİDERLERİ ÇAĞATAY'I ADAMLARI ÇIKTI

Çağatay Erdenet'in ricası üzerine buluşmaya giden Yamaç beklemediği bir sürprizle karşılaştı. Erdenet Yamaç'a müttefiklik teklif ederek birlikte çalıştıklarının bir göstergesi olarak sembolik bir altın verdi.

Çukur'da Yamaç'a büyük darbe! Mahsun ve Yücel, Çağatay'ın adamı çıktı

Çağatay Erdenet'in müttefiklik teklifindeki sembolik altını kabul eden Yamaç, Mahsun'dan da patlayıcıları aldıktan sonra harekete geçti. Yamaç, Erdenet'e sözlü bir cevap vermek yerine, bir teslimatı yok etmeyi seçti. Sembolik altını ise patlama mahalline bırakarak cevabını iletti. Ancak final sahnesinde ise, Çağatay Erdenet'in her şeyi önceden planladığı ortaya çıktı. Karakuzular'ın eski liderleri Mahsun ve Yücel'in Çağatay'ın adamları ortaya çıktı.

Çukur'da Yamaç'a büyük darbe! Mahsun ve Yücel, Çağatay'ın adamı çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nejat İşler Çukur Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

Adınızı Yazın:

saçma sapan bir dizi. . Senaristin ne kadar dengesiz ve hayalperest olduğunu gösteriyor.

8
15
yanıtYanıtla
Qu:

İzleyip izlememek tamamen senin iradene bağlı bir şey.

yanıt5
yanıt0
adsız cengo:

doğru söylüyorsun ama tv deki bütün diziler hayalperest sen hiç 5 tane türk askerinin 50 kişilik bir terörist ordusunu öldürdüğünü ve hiçbirinin yara dahi almadığını gördün mü

yanıt0
yanıt3
D:

iyice batırdılar diziyi

14
4
yanıtYanıtla
desperado:

nejat işler gercekten kalite bu diziye yakıştıramadım. dizi tamamen gerçeklikten uzak bi şekilde seyir ediyor. senarist kafasında ne yaşıyorsa artık. . .

10
5
yanıtYanıtla
Gamal:

Faydasız herşeyden sana sığınırım. Bir saniyesini bile izlemedik çok Şükür

4
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

MAHSUN YÜCELİ VE ÇAĞATAY''I BİTİRMEK İÇİN İÇERİ SIZDI. BU HABERİ PAYLAŞAN DİZİNİN SENARİSTİ SANIRIM, MİLLETİ BUNA İNANDIRMAYA ÇALIŞIYOR :) BEN SÖYLEYİM SİZE İŞİN ASLINI. . İÇERDE MİSİN MAHSUUUUNNN :)

9
2
yanıtYanıtla
adsız cengo:

eğer mahsun hala yücele çalışıyorsa bence senarist zorlamasın ne kendini ne de bizi bu sezon finali yapsın çünkü artık baydı saçma senaryolar karaca ile Azer''in arasını nasıl yapsak diye abuk sabuk senaryonun içerisine itti milleti sonra millet mahsuna sevinmişken yine gitti adamı hain kefesine koydu ama her ne hikmet ise hep hain rolüne girenler koçovalıların içerisine sızıyor önce Yücel girdi sonra Damlanın babası girdi Murtaza girdi şimdi sıra Mahsun''da demek ki ÇOK SAÇMALADI ARTIK

9
0
yanıtYanıtla
Erdem:

Haftaya Iron Man ve Kaptan Amerika katilacak diziye .

8
1
yanıtYanıtla
hakan:

şunu söylemek lazım her dizi 3. sezondan sonra artık konu ve karakter bakımından zora düşer bence Gökhan hocam Çukur dizisini 3. sezonda tadında bırakıp yeni projelere yoğunlaşmalı 3. sezon dizinin finali olmalıdır.

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title