Haberler

Çukur'a Yakışıklı Oyuncu Alperen Duymaz Dahil Oldu

Güncelleme:

Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Çukur'a yakışıklı oyuncu Alperen Duymaz dahil oldu. Duymaz'ın son oynadığı dizi Bodrum Masalı'ydı.

Ay Yapım imzalı, Sinan Öztürk'ün yönetmen koltuğunda oturduğu 'Çukur' dizisinin oyuncu kadrosuna 'Bodrum Masalı' ile yıldızı parlayan Alperen Duymaz katıldı.

POLİS ROLÜNDE OLACAK

Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile geçtiğimiz yıl 'Bodrum Masalı' dizisinde de beraber kamera karşısına geçen Alperen Duymaz, 'Çukur' dizisinde psikopat bir polis rolünü canlandıracak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ay Yapım Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan ve Engin Polat serbest mi bırakıldı?
500

Yorumlar (5)

koçum:

bırakın bu çukur mukur nedir bu kardeşim önüne geçeni öldürmek falan. böyle abuk sabuk şiddet içeriklerine pirim vermeyin kardeşim. gençler bunları sahi sanıyor. rütük bu sıra hiç sessiz.

4
7
yanıtYanıtla
SEYİT:

milleti dinden imandan uzaklaştırdılar cehennem için zemin haztırlıyorlar

3
7
yanıtYanıtla
Habippp:

Çukur masalı olacak dizinin adı

1
0
yanıtYanıtla
demet:

doğru olmasın bu oyuncunun ne işi var çukurda başka oyuncumu kalmadı ya mesala ali cankoyu oynasaydı süper olurdu izlemem artık

0
1
yanıtYanıtla
başkan:

:))))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title