Haberler

Çukur 79. bölüm 3. fragmanı yayınlandı: Kemal vuruluyor

Güncelleme:

Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Çukur'un 79. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Çukur yeni bölüm fragmanında Azer'i gören Yamaç, elindeki silahları yere bırakarak adeta ölüme meydan okuyor. Fragmanın devamında, Yamaç'ı korumak için kendisini kurşunların önüne atan Kemal, vuruluyor.

Ay yapım imzalı Çukur dizisinin 3. sezon 12. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Azer'i karşısında gören Yamaç, elindeki tabancaları yere atıyor. Azer'in ateş edeceğini anlayan ve Yamaç'ın önüne geçen Kemal, vuruluyor. Yamaç, kollarında tuttuğu Kemal'in "Kardeş miyiz, Can mıyız, Tek miyiz" sözleri üzerine gözyaşlarına hakim olamıyor.

Çukur 79. bölüm 3. fragmanı yayınlandı: Kemal vuruluyor

Çukur'un yeni bölüm ilk fragmanında, Timsah ile Yamaç'ın silahlı düello sahnesi nefesleri keserken, Koçovalıların vurulması izleyicileri şoke ediyor. Aksiyon sahnelerinin yer aldığı fragmanda Yamaç, "Artık öl" diyerek bağıran Timsah'a, "Becerebiliyorsan becer. Sen de kurtul ben de kurtulayım" sözleriyle cevap veriyor.

KOÇOVALILAR VURULUYOR

Vartolu'nun "Duydum ki ateş ediyormuşsunuz. Ettirmem. Burada yalnızca ben ateş ederim ben." sözleriyle çatışmanın fitilini ateşliyor. Fragmanın sonunda Koçovalıların vurulması ise izleyicileri şok ediyor.

Çukur 79. bölüm 3. fragmanı yayınlandı: Kemal vuruluyor

ÇUKUR'UN 78. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Çukur'un Pazartesi akşamı ekrana gelen 3. sezonun 11. bölümünde Çukurlu kadınların kaçırılması mahallede şok etkisi yaratırken, bütün Çukur korku içinde Koçovalılardan yardım bekledi. Yamaç, Çukur'un kızlarını bulmak için tüm mahalleliyi örgütledi. Mahalleliler de bütün İstanbul'a yayılıp Koçovalılara yardım etti. Yamaç, Aliço'nun yardımıyla Azer'in himayesindeki Bülent'in zaafını bulmaya çalıştı. Mahalle İstanbul'un altını üstüne getirirken Vartolu nihayet hapisten çıktı. Cumali, Çukur'un kızlarına yanlış yapan Nahit'e gereken dersi verirken, Azer'in kardeşi Kadir'i aldı. Yamaç ise Bülent'in herkesten sakladığı paralarına ulaştı ve karşılığında Çukur'un kızlarını istedi. Akın, Timsah'ı harekete geçmesi için cesaretlendirirken, Azer ve Yamaç arasındaki gerilim giderek arttı. Cumali'nin kızları bulmak için gittiği depo, Selim'in ise Bülent bulmak için gittiği ev boş çıkınca ikisi de tuzağa düştüğünü anladı. Timsah'ın ölmediğini öğrenen Yamaç ise tek başına Timsah'ın karşısına çıkmak için harekete geçti. Final sahnesinde ise Timsah, Yamaç'ı pusuya düşürdü.

Çukur 79. bölüm 3. fragmanı yayınlandı: Kemal vuruluyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çukur Haberler

500

Yorumlar (14)

BRO:

Bu saçma diziye 2-3 bölüm baktım ama bir türlü konusunu senaryosunu anlayamadım. Nasıl reyting rekorları kırıyormuş merak ediyorum.

14
62
yanıtYanıtla
diyarbakırlı:

bu yorumun beğenilmeyerek rekor kıracağı vakit anlarsın!. . .

yanıt6
yanıt2
TUKÜR:

İYİCE TADINI KAÇIRDILAR 1 AYDIR BÜTÜN KONULAR AYNI RESMEN YERİNDE SAYIYORLAR BEN BIRAKTIMM İZLEMEYİİİ DARISI HERKESEE

10
9
yanıtYanıtla
HARBİ:

ŞİDDET BAĞIRIŞ KAVGA VE BOZULAN PSİKOLOJİLER. BRAVOO

8
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kemal diziden çıkarsa izlemeyi bırakırım !!!!

6
3
yanıtYanıtla
a:

çukur yönetimi şokta bu yoruım karşısında

yanıt5
yanıt0
ccc:

yok böyle saçma bir dizi. vallahi son 3 bölümdür bıraktım artık izlemeyi. abi yapıyosanız adam gibi yapın şunu.

4
4
yanıtYanıtla
) irem:

son 3 bolumdur izlemiyorsan 3 sezondur izliyosun ve sacma oldugunu yeni anlamıssın. tebrikler :) keske sacmaladılar deseydin daha yerinde olurdu :D

yanıt2
yanıt0
FRANSIZ:

Yonetmen Kemali diziden almak gibi bi manyaklik yapmaz

3
1
yanıtYanıtla
SALLA GİTSİN:

ZATEN İZLEMİYOM Kİ. . İZLEYEN DÜŞÜNSÜN SİZİ TEMBELLER SİZİ

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title