Haberler

Çorum'da İcra Müdürlüğü Açıldı

Çorum'da 15 Temmuz darbe girişiminin ardından el konulan FETÖPDY'ye ait dershane binası, İcra Müdürlüğü olarak hizmete açıldı.

Çorum'da 15 Temmuz darbe girişiminin ardından el konulan FETÖPDY'ye ait dershane binası, İcra Müdürlüğü olarak hizmete açıldı.

FETÖ'ye ait dersane olarak kullanılan ve 15 Temmuz darbe girişimi sonrası el konulan bina, icra müdürlüğü olarak hizmet vermeye başladı. Karakeçili Mahallesi Ilıca Caddesinde gerçekleştirilen açılışa Çorum Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül'ün yanı sıra Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Arı, Jandarma Komutanı Albay Abdurrahman Başbuğ, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, bazı daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta ilk konuşmayı yapan Çorum Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, açılışı yapılan ek bina hakkında bilgi verdi. Başsavcı Yurdagül burada yaptığı konuşmada, FETÖ bu binayı bilindiği gibi milletimizin alın terini, tertemiz emeklerini, dini duygularını sömürerek oluşturduğu ve örgütsel amaçlar için kullandığı maddi kayraklarla satın almıştı. Bu ekonomik değeri yeniden devletimizin ve milletimizin hizmetine sunmaktan ayrı bir gurur ve mutluluk duyuyorumö dedi. Açılışı gerçekleştirilen bina protokol tarafından gezildi ve ardından da kokteyl düzenlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

15 Temmuz Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title