Haberler

Çocuklarının velayetini kaybeden Yağmur Sarnıç sinir krizi geçirdi

Güncelleme:

Emre Aşık, geçtiğimiz gün bakıcısından şiddet gören kızının videosundan sonra açtığı davada 3 çocuğunun velayetini aldı. Çocukları evden alınan Yağmur Sarnıç ise sinir krizi geçirdi.

Ünlü futbolcu Emre Aşık ile Yağmur Sarnıç'ın çekişmeli boşanma davası devam ediyor. Geçtiğimiz gün çocuğunun bakıcısı tarafından darbedildiğini gören Emre Aşık,6 yıllık eşi Yağmur Sarnıç'a üç çocuğuna şiddet uyguladığı iddiasıyla dava açtı. Davayı kaybeden Yağmur Sarnıç ise çocuklarını baba Aşık'a teslim ederken sinir krizi geçirdi.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulunan Aşık, çocukların darp edilmiş fotoğraflarını delil olarak sundu. Cengiz Semercioğlu'nun programında yer alan habere göre; Yapılan araştırmalardan sonra mahkeme çocukların velayetini Yağmur Sarnıç'tan alıp baba Emre Aşık'a verdi. Pedagog ve polis ekipleri eşliğinde çocuklar anne Yağmur Sarnıç'tan alındı. Çocuklarını vermek istemeyen Sarnıç, sinir krizi geçirdi.

Çocuklarının velayetini kaybeden Yağmur Aşık sinir krizi geçirdi

Kaynak: Spor

Yağmur Aşık Emre Aşık Haberler

500

Yorumlar (143)

Cevap:

Barda tanımadığı adamlara sarılarak teselli arar artık !

233
33
yanıtYanıtla
mcohen:

agzimdan aldin

yanıt55
yanıt10
HÜLYA:

COK AYIP GERCEKTEN HIC BI ANNE IICN BU SEKILDE YAZMANIZ COK AYIP INSANLAR DA HATA YAPAR AMA BI ANNE ASLA EVLADINDAN VAZGECMEZ LTF BI SEY YAZARKEN DIKKATLİ VE KİBAR YAZIN

yanıt57
yanıt77
ayşe:

öyle bi, r şey varsa anne manne dinlemem lafını desteklerim cevap kardeş.

yanıt20
yanıt2
Çilekeş:

yahu sen ne değişiksin, aynısı kız kardeşinin başınada gelebilir, yada kuzenlerinden birinin, onlarda gitsin teselliyi barlardaki heriflerdemi arasın, bu ne ucube bir kelime, utan utan. . .

yanıt2
yanıt7
Yaşar:

kendi zevkine düşüp çocukları ihmal eden kadınlara hiç üzülmüyorum.

218
18
yanıtYanıtla
xxx:

çocukların gözü önünde olması en kötüsü ya

137
2
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

BU KADIN TEHLİKELİ

67
3
yanıtYanıtla
VEBAL ALMAYIN:

Sadece duyduklarınızla erkek dahi olsa kişilere yorum yapmayın. Kişinin yaşadığı imtihanı, sizin bilmeden kişiyi yargılamanız daha fazla imtihanınız olur

yanıt1
yanıt0
Ela:

Anne baba değil bunlar allahım sizi bildiği gibi yapsın o yavrulara bunu yaşatmaya ne hakkınız var mecbursunuz siz anlaşmaya mecbursunuz fedakarlık yapmaya adam mahkeme kararıyla geldiyse dim dik durup öpüp okşayıp vericeksin çocuğunu kendini yırtmanın kime yada çocuğuna ne faydası var...baba da sık sık anne ile çocuğu bir araya getirmeli neden bukadar cahil ve sorumsuz bir toplum oluyoruz?anne baba olmak bu değil

41
2
yanıtYanıtla
Tüm 143 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title