Haberler

Valilik önünde "Çocuklarım aç, iş istiyorum" diyerek kendini yakan baba hayatını kaybetti

Güncelleme:

Hatay Valiliği önüne gelen bir kişi "Çocuklarım aç, iş istiyorum anlamıyor musunuz?" diyerek kendini yaktı. Uzun süredir işsiz olduğu öğrenilen Adem Yarıcı'ya yangın tüpleriyle polisler müdahale etti. Hatay Valiliği, Yarıcı'nın geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Bugün sabah saatlerinde Hatay Valiliği önünde yaşanan olayda, uzun süredir işsiz olduğunu dile getiren adam kendini ateşe verdi. Yangın tüpleriyle müdahale edilen olaya ilişkinyeni açıklamayayımlayan valilik, şahsın başka bir hastaneye sevk edildiği sırada geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiğini duyurdu.

"ÇOCUKLARIM AÇ, İŞ İSTİYORUM"

Sabah saatlerinde Hatay Valiliği önüne gelen adam, "Çocuklarım aç, iş istiyorum anlamıyor musunuz?" diyerek kendini ateşe verdi. Uzun süredir işsiz olduğu öğrenilen A.Y'ye yangın tüpleriyle polisler müdahale etti. A.Y. tedavi için hastaneye kaldırıldı.

İKNA ÇABALARI SÜRERKEN KENDİNİ YAKTI

Üzerine benzin döken A.Y'nin kendini ateşe vereceğini söylemesi üzerine olay yerine, Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve Valilik Özel Kalem Müdürü geldi. Yetkililer, A.Y ile konuşup ikna etmeye çalıştı. İkna çabaları sürerken A.Y. cebinden çıkardığı çakmakla kendini ateşe verdi.

POLİSLER YANGIN TÜPÜYLE SÖNDÜRDÜ

Alevler içinde kalan A.Y'ye, valilikte görevli polisler, yangın tüpleriyle hemen müdahale etti ve alevler söndürüldü. Güvenlik güçleri kendini yakan adama su verip yüzünü yıkadı. Bir süre sonra kendine gelen baba, çocuklarının aç olduğunu ve yaşadığı işsizlikten bunaldığını belirtti.

HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralı adama ilk müdahale olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Adamın üzerine yapışan elbiseleri, keserek çıkarıldı. Daha sonra yaralı adam ambulansla Hatay Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA GELDİ

Hatay Valiliği'nden yapılan açıklamada, valilik binası araç girişi önünde bir vatandaşın, üzerine yanıcı madde dökerek kendini yakma girişiminde bulunduğu ve ikna çabalarının yetersiz kaldığı ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın tamamı şu şekilde:

"Valilik personelinin müdahalesiyle yanmaktan kurtarılan vatandaşın hayati tehlikesi bulunmamakta olup gerekli tüm müdahaleler valiliğimiz tarafından yapılarak hastaneye sevk edilmiştir. Kendini yakma girişiminde bulunan vatandaşın 2 çocuğu bulunmaktadır. Sosyal hizmetlerden sosyal ekonomik destek yardımı, çocukları için şartlı eğitim yardımı ve şartlı sağlık yardımı almaktadır. Vatandaş, eşinden boşanmış ve uzaklaştırma cezası almıştır. Psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle daha önce de kendini yakma teşebbüsünde bulunmuştur."

'Çocuklarım aç, iş istiyorum' deyip valilik binası önünde kendini yaktı

VALİLİK'TAN BİR AÇIKLAMA DAHA: KENDİNİ YAKMA GİRİŞİMİNDE BULUNAN KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Olaya ilişkin 2. bir açıklama yayımlayan valilik, daha sonra, şahsın başka bir hastaneye sevk edildiği sırada geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Kendini yakma girişiminde bulunan Adem Yarıcı'nın valilik personeli tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra gerekli tıbbı müdahale için Hatay Devlet Hastanesi'ne sevkinin sağlandığı aktarılan açıklamada, "Hatay Devlet Hastanesinden Mersin Devlet Hastanesi yanık ünitesine sevk edilmek üzere giderken Hatay Dörtyol ilçesi mevkisinde ambulansta geçirdiği kalp krizi sonucu tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetmiştir. Vatandaşımıza Allah'tan rahmet, acılı ailesine sabır ve baş sağlığı dileriz" denildi.

'Çocuklarım aç, iş istiyorum' deyip valilik binası önünde kendini yaktı

'Çocuklarım aç, iş istiyorum' deyip valilik binası önünde kendini yaktı

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (202)

GERÇEKÇİ OLALIM:

Türkiye de işsizlik diye bir şey yok. iş beğenmeme var. herkes masabaşında rahat iş olsun istiyor, bu aklen ve tabiatın gereği mümkün değil. Çalışana iş çok. Köyler boş duruyor, millet tarlayı ekmeye eriniyor. Hayvancılık keza öyle. devletin çok teşviki var bu konularda. Allah sayın cumhurbaşkanımızı ve berat bey bakanımızı başımızdan eksik etmesin. bakan bey açıkladı yine kamu bankaları faizleri indirecek. velhasıl çalışana, üretene, ekmek de var iş de var kaynak da var.

20
53
yanıtYanıtla
görkem yazıcı:

piyasada iş çok beğenen yok herkes istiyor 4 bin 5 bin maaş alsın güzel işim olsun olmuyorsa arayacaksın bulacaksın devlet sana iş imkanları yaratıyor sen beğenmiyorsun

7
63
yanıtYanıtla
YALAKA:

HE BU ADAM ZEVKİNDEN ÖLDÜ

yanıt22
yanıt2
Hakan:

Kaliteli yaşam hakkı her toplumdaki bireylerin hakkıdır. Refahı sağlamak da devletin görevidir. Köle gibi çalıştırılan ve karnını zor doyuran işi napsınlar

yanıt20
yanıt0
gurbetçi:

yanlış anlama ama bence sen boş konusuyorsun. istanbuldan kalkıp memleketime (antakya) taşındım 6 ay işsiz kaldım. çok zor şartlarda köle gibi günde 14 saat çalıştırıldıktan sonra aynı günün akşamı 50 lira para sıkıştırıldı avucuma. beraber çalıştığımız arkadaşlarımızdan birisi aynen şöyle dedi. ''ne izini abi. dua ediyorum bir iki haftaya kadar eşim doğum yapacak. yapsında biran önce evime gidip birazcık olsun uyuyabileyim''. siz düşünün artık. . . !

yanıt13
yanıt0
Asie:

Gün gelsin suriyeliler gibi kaçacak yer arayacaksınız

yanıt6
yanıt0
O.ÖZKAN:

SENİN TUZUN KURU BU ÜLKEDE YAŞAMIYORSUN HERHALDE GELDE SANAYİDE 12 SAAT KOLE GİBİ ÇALIŞ ASGARİ ÜÇRETE ONU DA BULABİLİRSEN EVKİRASI OLMUŞ ENAZ1000 TL DOGALDAZ 500 TL ELEKTRİK SU 150 TL ÇOCUKLARIN SERVİS PARASI GİYİM KUŞAM PAZR PARASI AYLIK GIDA KENDİ İŞE GELİŞ PARASI HASTANE MASRAFLARI SEN KİMDEN YANSISIN KIRAL GİBİ HAYAT SÜRENLERİN Mİ YOKSA FAKUR FUKARANIN MI BİLELİM KAFANI BİRAZ KUMDAN ÇIKAR DA İNSANLARI GÖR

yanıt18
yanıt1
A. KAYA:

Kardeş sen herhalde işsizliği hiç tatmamışsın. Ben üniversite okudum iş bulamıyorum. Çoğu yerde de verilen maaş 1500-2000 arası. Eğer sözünün arkasındaysan bu maaşlara çalışırsın hayata tutunmaya çalışırsın

yanıt0
yanıt0
Gülendam:

Böyle düşünenleri linç ediyorlar kardeşim...alinteri olmayan işler istiyorlar şimdi

yanıt0
yanıt3
Gülendam:

Kesinlikle doğru söylüyorsunuz ..

yanıt0
yanıt2
Tüm 202 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title