Haberler

Esnaf, erkek çocuğunu istismar ettiği öne sürülen adamı yakalayıp polise teslim etti

Güncelleme:

Antalya'da 13 yaşındaki erkek çocuğunu istismar ettiği öne sürülen 55 yaşındaki adam, esnaf tarafından yakalanıp polise teslim edildi.

Antalya'da bir iş yerinde H.G. (13) adlı erkek çocuğunu istismar ettiği öne sürülen E.K. (55), esnaf tarafından yakalanıp, polise teslim edildi. E.K., gözaltına alındı.

Olay, öğle saatlerinde, Muratpaşa ilçesi Cumhuriyet Mahallesi 675 Sokak'ta bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Şüphe üzerine güvenlik kamerasını izleyen iş yeri sahibi, E.K.'nin, H.G. adlı erkek çocuğunu istismar ettiğini gördü. Aynı anda iş yerine gelen E.K., çalışanlar tarafından yakalandı.

"BU TİP İNSANLAR YAŞADIĞI MÜDDETÇE İNSANLARA RAHAT YOK"

İhbar üzerine gelen polis, E.K.'yi gözaltına aldı. Esnafın tepki göstermesi üzerine şüpheli, hızla ekip otosuna bindirilerek, emniyete götürüldü. Aynı sokakta iş yeri olan ve olayın şokunu yaşayan Ahmet Dağ, "Çocukları istismar eden birisi var' deyince koşup, geldik. Esnaf olarak müdahale ettik. Kamera kayıtları var. Çocuğu istismar ediyor. Uygun olmayan şeyler yapmış. Polisi aradım. Hepimizin çoluk çocuğu var. Bu tip insanlar yeryüzünde yaşadığı müddetçe, insanlara rahat yok" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Muratpaşa Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (49)

FATİH:

AHİR ZAMAN DAHA GELMEDİ. . . O KADAR BÜYÜTMEYİN OLAYI. . .

1
101
yanıtYanıtla
atcan:

16 yaşında derin talu ya tepki çıkaran yok ama.

22
17
yanıtYanıtla
haklısın:

seni 2 kişi dislike lamış onlarda derin talu ve defnedir kesin :D çok haklısın kardeşim 16 yaşında onla bunla ismi çıkıyor yarıdan fazla çıplaklık gösterileri kimsenin sesinin çıktığı yok

yanıt9
yanıt8
erkek çıocuğu:

erkek çocuğu diyor beynin neye çalışıyor?

yanıt9
yanıt4
atcan:

erkek çocuğu yazan dingil ;erkek çocuğu yasak kız olunca serbest mi

yanıt0
yanıt0
Meryem:

Arkadaşlar araştırın LGBT nin + sı var lgbt+ diye kullanıyorlar işte bu + her türlü pisliği ifade ediyor İstanbul sözleşmesini dayanak alan lgbt dernekleşti her türlü pisliği yayıyor

23
11
yanıtYanıtla
MEMET33:

İYİCE BİR AĞZINI YÜZÜNÜ DAĞITSAYDINIZ YA ÖYLE TERTEMİZ TESLİMMİ OLUR LAN.

33
0
yanıtYanıtla
musy:

Ya abi sen polise ne diye teslim ediyorsun elinde delil yok hiç bir şey yok adamı salıvericekler sen bir güzel ağız burun kıracaktın bak bir daha yelteniyormu polis ne yapıcak

24
0
yanıtYanıtla
Murat:

Eşcınseller vardır,alısın gıtmıyoruz.bır kısı cocuga tacız etı dıye tum escınsellerı karalayamazsınız.hergun yası kucuk kız cocuklarına tecavuz edılıyor erkek dedıgınız kısıler tarafından.tacızın her turlusu cezalandırılmalı escınsel de olsa suc yapan kımse cezalandırılmalıdır

4
18
yanıtYanıtla
Zek:

Sen çok yanlış anlamışsın, bu eşcinsellik değil, bu ''''PEDOFİLİ''''.

yanıt20
yanıt1
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title