Haberler

Çobanların bulduğu cep telefonu, aranan adamın cesedine götürdü

Güncelleme:

Antalya'da hakkında kayıp ilanı verilen yaşlı adamın, Isparta'daki bir ormanlık alanda cesedi bulundu. Cesedi bulan ekiplerin, ormanlık arazide buldukları cep telefonunu jandarmaya bildiren çobanlar sayesinde harekete geçtikleri ortaya çıktı.

Antalya'da 29 Kasım'da kayıp ilanı verilen 87 yaşındaki adam, Isparta'da ölü olarak bulundu. Jandarmayı, cesede götüren ise yaşlı adamın çobanlar tarafından bulunan cep telefonu oldu.

Çobanların bulduğu cep telefonu, aranan adamın cesedine götürdü

ORMAN YOLUNDA, BİR ERKEK CESEDİ BULUNDU

Edinilen bilgiye göre, Isparta merkeze bağlı Büyükkışla köyünde 10 Ocak'ta arazide cep telefonu bulan çobanlar, durumu İl Jandarma Komutanlığına haber verdi. Alınan ihbar sonrasında harekete geçen Isparta İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Arama ve Kurtarma Timleri (JAK), Asayiş Timleri, Arama Kurtarma Köpek Timi, İz Takip Köpek Timi, KOM, TEM ve İstihbarat Timleri'nin katılımıyla yürütülen çalışmalar sonucu Büyükkışla Köyü'ndeki Darıören Darıderesi orman yolu üzerinde dün bir erkek cesedi bulundu.

Çobanların bulduğu cep telefonu, aranan adamın cesedine götürdü

CESET, BULUNAN CEP TELEFONUN SAHİBİNE AİT ÇIKTI

Jandarma ekiplerince yapılan inceleme ve araştırma sonucunda bulunan erkek cesedinin, telefonun sahibi olan 87 yaşındaki Hasan Bülbül olduğu tespit edildi. Cesedin, gerekli inceleme ve otopsi için SDÜ Hastanesi morguna sevk edildiği, burada ailesi tarafından da teşhis edildiği öğrenildi. Öte yandan Bülbül'ün, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 29 Kasım 2019 tarihinde kayıp ilanı verilerek arandığı belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Jandarma Isparta Haberler

500

Yorumlar (13)

Vatandaş:

Kayıp ilanı verilen birinin üzerinde cep telefonu var. Telefon sinyalleri var. Koordinatları var. Varda var. Yani yeri zaten belliymiş.

16
0
yanıtYanıtla
Absullah:

Ölmüş mü öldürülmüş mü, haber eksik.

13
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

EVLENME UMUDUYLA GİDEN ADAMI BURAYA GÖNDERENLER UTANSIN VEBALİNİN ALTINDA YANIP KAVRULSUNNNNNNNNNNNN.

7
0
yanıtYanıtla
46:

Allah rahmet eylesin

5
0
yanıtYanıtla
gülcan:

adamın akli dengesi yerinde değildi aldı başını gitti yoldada vefat etti dayanamadı telefonunu düşürdü çobanlar buldu izini buldular tahminim böyle . . . allah rahmet eylesin sahipsizlik kötü

5
0
yanıtYanıtla
zpk:

ay ne kadar ince düşüncelisin

yanıt1
yanıt4
gülcan:

ince düşünce değil mantık diyoruz biz buna

yanıt0
yanıt0
SUDE:

ÖLDÜRÜLMÜŞ OLAMAZ MI SEVGİLİ SHERLOCK PARASI İÇİN FALAN. . .

yanıt2
yanıt3
ALP:

Kaçırıldığı ilk an, Ispartaya götürülüp telefonu olduğu farkedildiğinde kapatılıp da araziye atılmış ise yapılacak bir şey yok. Senin dediğin öldürüldükten sonra atılmış ise geçerli ama bunu bilemeyiz.

yanıt1
yanıt0
.................:

tahmininizde yanılıyorsunuz müge anlıya çıktı ailesi günlerdir arıyordu sahipsiz değil. ayıca evlendircez seni kadın bulduk diye o adamı oraya çağımışlar sonada kadın felan yok ortada. ne seviyorsunuz bilmeden tahmin yürütmeyi konuşmayı. vebali o adamcağızı oraya çağıran vicdansızlarda

yanıt2
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title