Haberler

Alanya'da Rus turist çırılçıplak havuza girdi

Güncelleme:

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir sitenin yağmur suyuyla dolu havuzuna çırılçıplak giren Rus uyruklu erkek turist site sakinlerine zor anlar yaşattı. Alkolü olduğu tespit edilen turist vatandaşlar tarafından polise teslim edildi.

Dün saat 17.00 sıralarında Cikcilli Mahallesi 105. Sokak üzerindeki bir sitede alkol aldıktan sonra yarı çıplak şekilde bir süre yaya olarak dolaşan 26 yaşındaki Yuri K. isimli Rus erkek turist, daha sonra sitenin bahçesine girdi.

ÇIRILÇIPLAK HAVUZA GİRDİ

Alkolün etkisiyle kendini kaybeden Yuri K., üzerindeki iç çamaşırını çıkararak çırılçıplak yağmur suyuyla dolu havuza girdi. Rus turistin çırılçıplak havuza girdiğini gören site sakinleri duruma tepki gösterdi. Bu esnada bir vatandaşın cep telefonu ile kaydettiği görüntüde erkek turistin ayakta durmakta güçlük çektiği gözlendi.

Alanya'da Rus turist çırılçıplak havuza girdi

POLİSLER EVİNE GÖTÜRDÜ

Vatandaşlar tarafından havuzdan çıkarılarak üstü tekrar giydirilen Yuri K.'nin durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipler, alkolü Yuri K.'yi işlemlerinin ardından ekip otosuyla adresine götürdü.

Alanya'da Rus turist çırılçıplak havuza girdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

turist Haberler

500

Yorumlar (58)

DÜRBÜNLÜ:

Alanya Antalya ve tüm sahil şeritleri denize girilen bütün yerler cenabet yerler müslümana yakışmaz. Her türlü günahın işlendiği bir islam ülkesinde olmayacak işlerin döndüğü yerler.

20
32
yanıtYanıtla
BEREN:

AMA ÇOK KOMİK

yanıt0
yanıt1
a:

bi susu be

yanıt2
yanıt2
MÜFTÜ DEDE:

Türkiye İslâm ülkesi değildir.Türkiye Lâik bir Cumhuriyettir.İslam ülkesi Şeritle yönetilir.

yanıt5
yanıt6
Asdas:

Yallah arabistan a

yanıt9
yanıt12
VATANDAŞ:

DÜRBÜNLÜ senin yatacak yerin yok bu dünyada. Ölsen seni toprak kabul etmez. Toprak bile bunu buraya gömmeyin diye 100 metre fırlatır havaya seni. Allah''u taala senin gibiler inden bu vatanımı kurtarsın yarabbim şu mübarek ramazan günü bu dualarımızı kabul eyle yarabbim.

yanıt4
yanıt5
halil:

arap turistlerde geliyor ona ne diyeceksin sen gitte londrada berlinde pariste gör müslüman neler yapıyorlar petrol zenginleri

yanıt4
yanıt1
CENGİZHAN:

DÜRBÜNLÜ SEN DİNİ BÜTÜN BİR MÜSLÜMANSIN .GELMEYİN KARDEŞİM ANTALYAYA GELMEYİN ÖZELİKLE KONYALI MÜSLÜMAN KARDEŞLERİNE DE SÖYLE YAZIN BURALARA GELİP HER HALTI YEMESİNLER SONRA MEMLEKETE DÖNUP TEKRAR MÜSLÜMANCILIK OYNUYORLAR

yanıt4
yanıt1
CENGİZHAN:

DÜRBÜNLÜ SEN TÜRKİYEYİ MÜSLÜMAN ÜLKESİ ZANEDECEK KADAR KÜLTÜRÜN BİLGİN EKSİK .TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVELETİNİN DİNİ YOKTUR HALKIN ÇOĞUNLUĞU İSLAM DİNİNE MENSUPTUR Kİ BUNLARINDA YÜZDE DOKSANI GERÇEK İSLAMİ BİLMEZ CUMADAN CUMAYA NAMAZA GİDER .

yanıt2
yanıt1
karadenizli:

DÜRBÜNLÜ şimdi önüne güzel bir rus hatun gelse önünde 30 takla atmazmısın acaba öyle iyi müslümanlık edebiyatı yapanları çok gördüm senin gibi pis fetbaz seni

yanıt4
yanıt1
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title