Haberler

Yaraladığı Babanın Oğlunu Öldüren Şüpheli: Cinayeti Zevkten İşledim

Güncelleme:

Bursa'da silahla yaraladıkları babanın oğlunu da öldüren 2 şüpheliden biri, gazetecilere "Cinayeti zevkten işledim" diye konuştu. Mahkemeye sevk edilen bir numaralı şüpheli tutuklanırken, diğer şüpheli serbest bırakıldı.

Bursa İnegöl'de silahla yaraladıkları şahsın oğlunu da öldüren 2 şüpheliden biri Kahraman A., sağlık kontrolü çıkışında basın mensuplarının "Neden öldürdünüz?" sorusuna, "Cinayeti zevkten işledim" diye cevap verdi.Nöbetçi mahkemeye sevk edilen bir numaralı şüpheli Kahraman A. tutuklanırken, diğer şüpheli M.G ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

BABA VE OĞLUNA SALDIRI

Geçtiğimiz gün sabah saatlerinde Yusuf Candar'a silahlı saldırı düzenleyen M. G. ve Kahraman A. daha sonra Candar'ın oğlu Yavuz Candar'a da iş yerinde saldırı düzenledi. Saldırın ardından Yusuf Candar hastaneye kaldırılırken oğlu Yavuz Candar olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaraladıkları Babanın Oğlunu Öldüren Şüpheli: Cinayeti Zevkten İşledim

"CİNAYETİ ZEVKLE İŞLEDİM"

Olayın ardından polis ekipleri tarafından yakalan şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolden geçirildi.Hastane çıkışı basın mensuplarının "Neden öldürdünüz" sorusuna zanlılardan Kahraman A.'nın, "Cinayeti zevkten işledim" demesi dikkat çekti. Zanlılar yoğun güvenlik önlemleri altında tekrar emniyete götürüldü.

1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen Karaman A. ile M.G'nin sorgulamaları yaklaşık 8 saat sürdü. Savcılıktaki işlemlerin ardından nöbetci mahkemeye sevk edilen şahıslardan cinayet olayında bir numaralı şüpheli olan Karaman A tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karaman 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (15)

dr.civanım:

böyle durumlarda şeriat kanunları uygulanacak bakın görün o zaman zevkle öldürdüm diyen duyacakmısınız ......

25
2
yanıtYanıtla
Özkan:

Size sonuna kadar katılıyorum

yanıt0
yanıt1
CENGIZHAN:

ADALET YOK CEZALAR HAFİF ON BEŞ YILDA BİR AF VAR AF OLMASA DA CEZA İNDİRİMİ VS VS VAR OLUYOR. BU SERFSİZLER TABİKİ RAHATLIKLA ZEVK İÇİN ÖLDÜRDÜM DER DİYEBİLİR GAYET NORMAL BÖYLE DEMESİ .

16
3
yanıtYanıtla
Ayle:

Allah böyle psikopatlara denk getirmesin

12
2
yanıtYanıtla
ikisi adam öldürmek için saldırıyor:

niye ikiside degil yanlız birisi tutuklanıyor adam öldüren hırsız veya dolandırıcılar agır cezalar almazsa gene yapar

13
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Su idam cezasi olsa kimse böyle ne konuşur nede cinayete teşebbüs edebilir.

10
1
yanıtYanıtla
Uzman:

Bunu mahkemeye cikarken adliye girsinde bekleyip gırtlağını kesicek o baba . Allah sabır versin bela gelip buluyor adamı

9
1
yanıtYanıtla
BIRAZ DÜSÜN:

adamin ne demesini bekliyordunuz nedense hep ölen mahsum ölduren suclu ölen zalim ne yaptiki öldurren öldurmek zorunda kaldi

4
6
yanıtYanıtla
Zordayız bey:

Insan diğer yaratıklardan farklı olduğunu bilmesi gerek, yoksa böyle şeyleri çok göruruz

7
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Niye caniler ve katiller hep nike giyer? Bu adamın ilk suç islemişliği arastırılmalı

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title