Haberler

Adana'da yağma suçundan gözaltına alınan dizi oyuncusu, gazetecilere küfür ederek tepki gösterdi

Güncelleme:

Adana'da internette yayınlanan bir dizide boy gösteren Cengizhan Y. ve Burak A., selamlaşma yüzünden tartıştıkları kişileri şişle kovaladılar. Gözaltına alınan Burak A. emniyete götürülürken gazetecilere küfür ederek, "Ne çekiyorsun lan" dedi.

Adana'da çekilen ve internet üzerinden yayınlanan dizide oyunculuk yapan iki kişi, ciğerci dükkanında selamlaşma yüzünden tartıştıkları şahısları şişle kovalayıp darp etti. Olay sonrası gözaltına alınan Burak A. gazetecilere "Ne çekiyorsun lan" diyerek küfür etti.

ŞİŞLE SALDIRDILAR

Olay, geçtiğimiz pazar günü sabah saatlerinde Seyhan ilçesi Sarıyakup Mahallesi'ndeki bir ciğerci dükkanında meydana geldi. İddiaya göre, konusu suç olan ve internet üzerinden yayınlanan, geçtiğimiz günlerde de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun tepki gösterdiği diziler arasında yer alan dizinin oyuncuları Cengizhan Y. ve Burak A., ciğercide Hüseyin A. ve Abdullah H. ile selamlaşma yüzünden tartıştı. Dizi oyuncuları ciğer şişiyle kovaladığı Hüseyin A.'yı ve Abdullah H.'yi bir süre sonra yakalayarak darp etti. Oyuncular, A.'nın ruhsatlı silahını da gasp ederek kaçtı.

Ciğer şişiyle adam kovalayan dizi oyuncusu gazetecilere küfür etti

GAZETECİLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Hüseyin A. ve Abdullah H. Adana Şehir Hastanesinde tedavi altına alınırken, Seyhan Araştırma ekipleri şikayet üzerine zanlıları yakalamak için harekete geçti.

Polis görgü tanıklarının verdiği ifadeler doğrultusunda çevrede bulunan güvenlik kameraları inceleme altına alarak şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Ekipler gerçekleştirdiği operasyonda Burak A. ile Cengizhan Y.'yi gasp ettikleri silahla bilikte gözaltına aldı. Emiyete götürülürken zanlılar basın mensuplarına küfür edip, "Ne çekiyorsun lan" dedi.

1 KİŞİ TUTUKLANDI

Yağma, kasten yaralama ve ruhsatsız silah bulundurma suçlarından hakim karşısına çıkan şüphelilerden Cengiz Y. tutuklandı, Burak A. adli kontrol tedbiriyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (46)

DAS DAS:

ADANANIN TÜM BİREYLERİ REHABİLİTE EDİLMELİ VAHİM BİR TABLO VAR ORTADA

54
7
yanıtYanıtla
REHABİLİTEEDİLEBİLİRİST:

adananın tüm bireylerinin selamı var sana

yanıt3
yanıt16
mustafa:

80 vilayetin de size selamı var

yanıt5
yanıt2
BİRDOST:

DİZİNİN ETKİSİNDE KALMIŞ BU KALİTESİZ OYUNCU ARKADAŞLAR

35
0
yanıtYanıtla
dizi değil belgesel:

oyuncu mu ? adamlar kendi hayatını çekiyolardı zaten.

yanıt11
yanıt1
koçum:

ALKIŞ ALKIŞ ALKIŞ BU DİZİLER ACİLEN MERCEK ALTINA ALINMALI EY RÜTÜK NERDESİN

14
1
yanıtYanıtla
Bence yok:

O dediğin kim nere hangi kurum, öyle bir yer mi var?

yanıt0
yanıt0
kral savcı:

adanayı ve adanalıları ülkemizden kovun.

8
5
yanıtYanıtla
Yetkililere Duyrulur:

bölücülük yapmanın kanunlarımızsda cezası bellidir: umarım yetkililer ip numarandan seni bulur misafir eder

yanıt0
yanıt0
adanalı:

adanalı lar kadar adam ol karı olma

yanıt0
yanıt1
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title