Haberler

Çiftlik evinde alem yapan emniyet müdür yardımcısı ve komiser yardımcısına görevden el çektirildi

Güncelleme:

Koronavirüs salgını ile topyekün mücadele ettiğimiz şu günlerde sosyal mesafe kuralını hiçe sayarak çiftlik evinde parti düzenleyen ve bunu da sosyal medyadan canlı yayın yaparak herkese duyuran emniyet müdür yardımcısı ile komiser yardımcısına görevden el çektirildi.

Ankara'da koronavirüs salgınına karşı sosyal mesafeye dikkat edilmesi gerekirken, emniyet müdür yardımcısı ile komiserin kiraladığı çiftlik evinde parti düzenlendiği ortaya çıktı. Olayın yankıları sürerken Ankara Valiliği'ndan yapılan açıklamada bu iki isme görevden el çektirildiği açıklandı.

YABANCI UYRUKLU KADINLAR DA EŞLİK ETTİ

Olay, nisan ayında, Gölbaşı ilçesinde meydana geldi. Ankara'da emniyet müdür yardımcısı olarak görev yapan F.E. ve komiser Z.Y., iddiaya göre, çiftlik evi kiraladı. Emniyet görevlileri, bir süre sonra organizatör Fatih T. ile irtibata geçti. Görüşmenin ardından Fatih T., yanına bir grup yabancı uyruklu kadını da alarak, çiftlik evine gitti.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN CANLI YAYIN YAPTI

Burada koronavirüs salgınına rağmen parti düzenlenirken, sosyal mesafe kuralı hiçe sayılıp, müzik eşliğinde dans edildi, alkol alındı. Eğlence sırasında organizatör Fatih T., alkolün de etkisiyle sosyal paylaşım sitesi Instagram'daki hesabından canlı yayına geçti.

ANKARA VALİLİĞİ: GÖREVDEN EL ÇEKTİRİLDİLER

Ankara Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nce, emniyet müdür yardımcısı ve komiser yardımcısının, çiftlik evinde bir grup kadınla alem yaptığına ilişkin basında yer alana haberler üzerine açıklama yapıldı. Açıklamada, "Gölbaşı ilçesinde nisan ayı başında meydana gelen ve basına da intikal eden, bir emniyet müdür yardımcısı ve bir komiser yardımcısının çiftlik evinde alem yaptığı konusuyla ilgili olarak ilgililer hakkında derhal soruşturma başlatılarak Valiliğimizce 06.05.2020 tarihinde görev yerleri değişikliği yapılmış, soruşturma kapsamında görevden el çektirilme işlemi uygulanmıştır" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ankara Fatih DHA 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (244)

bence:

özel hayatmış pöh! bu kafadakilerde ayni yolun yolcusu. herkes bulunduğu makamın kutsiyetine inanacak. al evinde yap. iş genele intikal ettimi durum değişir azıcık öğrenim bunları beyni bi karış yukarılar öğrenin.. buraya yazınca sorunumu çözdünüz bak alındılar açığa sonra.. yallah. ha bu elbiseden çıktı mı ne halin varsa gör..

130
3
yanıtYanıtla
GS34:

Herkesin özeli kendine. Size noluyor

17
111
yanıtYanıtla
özelimi kalmış lan mal haber olmuş:

kayun sizden akıllı

yanıt38
yanıt1
KemaL:

Hangi paralar ile yapiyorlar alemleri acaba ? :) memur maaşı ilemi ? Rüşvet ilemi ?

yanıt12
yanıt1
Cem:

Ahmaklıktan kurtulmak lazım. Her bir halta özgürlük adı altında savunmaya geçenler var. Özel hayat ise paylaşmayacaktın güzelim, paylaştığın an özel olmuyor. Paylaştığında özel olmaz. Anladın yani. . Sistem cahilleri ve ahmakları koruduğu müddetçe bu ülke adam olmaz zaten.

yanıt46
yanıt0
humanist:

Lan ne özeli. !! dünya corona diye, maske diye, sosyal mesafe diye kırılıyor, bu konuları denetlemesi gerekenler alem peşinde. . . hem de mübarek ramazan ayında içki masasında yazık. . .

yanıt52
yanıt3
şlk:

Her yerde belli etme kendini oku bak cem kardeşin yazdığını

yanıt0
yanıt1
Hüsam:

Millete sokağa çıkma diyeceksin kendin mokali kukali yapacaksın. YOK ÖYLE DÜNYA YİGENNN. . . Ayık ol. . .

yanıt0
yanıt0
CENGİZHAN:

KORONA VİRÜS TEDBİRLERİNİ YOK SAYMİŞLAR SADECE .BUNUN DIŞINDA BİR SORUN YOK NEDEN BUKADAR TEPKİ GÖSTERİYORSUNUZ Kİ. GÖREV BAŞINDA YAPILMIŞ BİR ŞEY YOK GÖREVİNİ MESLEĞİNİ KULLANARAK YAPILMIŞ BİR EYLEM SÖZ KONUSU DEĞİL .TEPKİNİZ NEYE DERDİNİZ NE .RAMAZAN FALAN DİYORSANIZ BU SİZİN SORUNUNUZ DEĞİL SİZİN GUNAHİNİZ DEĞİL HERKESİ SİZİN GİBİ İNANIYOR DÜŞÜNÜYOR YAŞIYORMU SANIYORSUNUZ.

20
107
yanıtYanıtla
Adil adım adil:

insanların gündelik yaşamına karışmayın adam görevini düzgün yapsın yeter üstünde üniforma varken bizi temsil ediyor üstünde üniforma yokken o bir sivil

7
72
yanıtYanıtla
Tüm 244 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title