Haberler
BBC

Çifte cinayet zanlısı 13 yaşındaki çocuk, bacakları bağlıyken polisin elinden kaçtı

Güncelleme:

ABD'de iki kişiyi öldürmekle suçlanan 13 yaşındaki bir çocuk, mahkeme binasında polislerin elinden bacakları kelepçeli, yalın ayak bir şekilde kaçtı. Şaşkınlık yaratan olaydan bir gün sonra ise çocuk annesinin yanında yakalandı.

ABD'de Kuzey Carolina eyaletinde iki kişiyi öldürmekle suçlanan 13 yaşındaki cinayet zanlısı çocuk, adliye binasında polislerin gözü önünde kaçtı. Bacakları bağlı bir şekilde polislerin arasından kaçan çocuk ise Amerika'da şaşkınlık yarattı.

Lumberton polis yetkilileri, Jericho W. adlı zanlının mahkeme binasından Salı günü öğlen 12.10'da kaçtığını söyledi. Bacaklarında kelepçe olan ve yalınayak kaçan çocuğu bulmak için başlatılan operasyona helikopterler de katıldı.

ANNESİNİN YANINDA BULUNDU

Jericho W. Çarşamba gecesi annesi Nikki Jacobs'ın yanında bulundu. Jacobs, "Oğlumu arabamla polise götürüyordum" dedi. Annesinin "küçüklüğünden beri sorunlu bir çocuktu" dediği Jericho'nun adliye binasından kaçtıktan sonra bir bisiklet bularak amcasının evine gittiği belirtiliyor.

Çifte cinayet zanlısı 13 yaşındaki çocuk, bacakları bağlıyken polisin elinden kaçtı

2 KARDEŞİN ÖLÜMÜNDEN SORUMLU

Jericho W, geçen ay evlerinde ölü bulunan iki kardeşin ölümünden sorumlu tutuluyor. Olaydan iki gün sonra Jericho W ve Derrick Hunt adlı 19 yaşındaki bir kişi hakkında cinayet davası açılmıştı. Jericho W. hakkında silahlı soygun suçlaması da var. Adliyeden kaçtıktan sonra polis Jericho W.'nin tehlikeli olduğu uyarısında bulunmuş ve yakalanması için kent halkından yardım istemişti.

BBC

Amerika Birleşik Devletleri Kuzey Carolina Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title