Haberler

Çiçek: Arınç ve Çelik Düzgün Arkadaşlardır

Güncelleme:

Bülent Arınç ve Hüseyin Çelik'in sözlerini değerlendiren AK Parti Ankara Milletvekili Cemil Çiçek, "O arkadaşlar için ben şehadet ederim. Bunlar düzgün arkadaşlardır" dedi.

Eski Meclis Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Cemil Çiçek, konuk olduğu bir programda AK Parti içinde yükselen muhalif sesleri yorumladı. Çiçek, AK Parti'nin iki önemli ismi Bülent Arınç ve Hüseyin Çelik için "bunlar düzgün arkadaşlardır" dedi.

"ÜLKE İÇİN ÇALIŞMIŞ ARKADAŞLARDIR"

Bülent Arınç ve Hüseyin Çelik'in çıkışlarıyla AK Parti içinde başlayan tartışmaları yorumlayan Cemil Çiçek, "O arkadaşlar için ben şehadet ederim. Bunlar düzgün arkadaşlardır" dedi. "Bu ülke için çalışmış arkadaşlardır" ifadeseni kullanan Çiçek, "partiyi bu noktaya getirmede... Hani soğanın acısını yiyen bilmez, doğrayan bilir derler ya. Bunlar soğanı doğrayan arkadaşlar" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hüseyin Çelik Bülent Arınç Cemil Çiçek AK Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (31)

CengaverMobil-ANDROID:

Akpli olupda temiz ve düzgün kalabilen siyasetci olamaz! Ülkenin talan edilişine ortak oldular, milli servetlerimizi özelleştirme bahanesiyle satıp savdılar yandaşlara, bakınız elektrik faturaları mesela. Batıyor bu ülke hem siyasi hem ekonomik. Hazır olun zor günler kapıda.

8
6
yanıtYanıtla
musaMobil-ANDROID:

AKP çatlak sesler çıkıyor gemi su alıyor beyler

4
8
yanıtYanıtla
124:

Bunlar düzgün arkadaşlarınız da, yamuk olanları da bi söyleseniz. !!!!!!

7
1
yanıtYanıtla
EMRAH:

Arınç bence Gökçekle ilgili açıklamalarına devam etmeli GÖKÇEK hakkında çok bildikleri var

4
3
yanıtYanıtla
Olmaz yok.:

Sizi gidi kargalar sizi leş bitti kavga başladı.Hic biriniz hakan şükür olamadız.Adam haksızlık var yolsuzluk var deyip istifa etti.Hatırlanırsa o zamanın başbakanı ne istedilerde vermedik demişti . Hani biz götürüyoruz ama onlarıda görürüz istedilerde görmedikmi. demişti.Hele arınc melih gögcek ankaray ı parselleyip satmıştır dedi. Daha fszlasını secimden sonra acıklayacam dedi.Tık yok. Secimi sonrasını niye beklersin belki sus payı verirler diye.Hakan sa sus payını red edip konuştu.Onun icin adamışsı torinolu yeni yeni ortaya cıkıyor

6
1
yanıtYanıtla
TÜRKESCIYIZ:

cCc MHP VE TSK cCc gerisi yalan dolan karanlik.

2
4
yanıtYanıtla
FERİT:

AKP AŞI UÇ BİR PARTİ. BU ÜLKENİN ORTA SAĞA İHTİYACI VAR

4
2
yanıtYanıtla
ka akıl:

kusura bakma çiçek efendi seninde onlardan bir farkın yoktur

2
4
yanıtYanıtla
emekli hasan:

istikrarı hiç kaybetmeyen siyasetçi. cemil çiçek.

3
2
yanıtYanıtla
ka akıl:

hangi istikrar emekli amca

yanıt1
yanıt2
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title