Haberler

CHP İl Başkanlığı Tarafından Yönetimden Alınan İlçe Teşkilatı Üyeleri İlçe Binasını İşgal Etti

CHP İl Başkanlığı tarafından yönetimden alınan ilçe teşkilatı üyeleri ilçe binasını işgal etti Trabzon'un Yomra İlçesi CHP İlçe Teşkilatı, CHP İl Başkanlığı tarafından yönetimden düşürülmelerine tepki olarak parti binasında eylem başlattı CHP Yomra İlçe Başkanı İnci Atasoy: "Adalet...

CHP İl Başkanlığı tarafından yönetimden alınan ilçe teşkilatı üyeleri ilçe binasını işgal etti

Trabzon'un Yomra İlçesi CHP İlçe Teşkilatı, CHP İl Başkanlığı tarafından yönetimden düşürülmelerine tepki olarak parti binasında eylem başlattı

CHP Yomra İlçe Başkanı İnci Atasoy:

"Adalet savunucusu olarak örgütümüzün aldığı kararı adalete sığdıramadık"

TRABZON - Trabzon'un Yomra İlçesi CHP İlçe Teşkilatı, İl Başkanlığı tarafından yönetimden düşürülmelerine tepki olarak parti binasında eylem başlattı.

CHP Trabzon İl Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Yomra İlçe Başkanlığı, usulsüz olarak görevlerinden alındıklarını iddia ederek parti binasında eylem başlattı. Partililer ilçe binasının balkonundaki tabelaya "Hak, Hukuk, Adalet" yazılı bir pankart asarak tepkilerini dile getirirken, yaptıkları eylem ve parti binasını işgalleri ile ilgili açıklama yapan CHP Yomra İlçe Başkanı İnci Atasoy, 24 Kasım 2017 tarihinde İlçe Başkanlığı'na delegelerin oylarıyla seçildiklerini hatırlattı.

Atasoy "Yönetim rutin prosedürle yürütmeyi sürdürürken, kişisel inisiyatifle yönetim düşürülmesi adına il yönetiminden defalarca girişimde bulunulmuştur. Yasal olarak yönetim düşmesi için şartlar oluşmamasına rağmen, genel merkezden yönetimin düştüğünü belirten bir yazı aldık. Yapılan suçlama usulsüzdür. İl Başkanlığı tarafından 4 kez görevden alma girişimi sonuçsuz kalmasına rağmen denetleme yapılmamıştır. İlçe başkanlığından, denetlemek için alınan karar defterinde tahrifat yapılmıştır. İl Başkanlığının yaptığı usulsüz uygulamalar yönetimimizin çalışmalarını olumsuz yönde etkilemiştir. Adalet savunucusu olarak örgütümüzün aldığı kararı adalete sığdıramadık" dedi.

Atasoy, eylemlerine genel merkez yetkililerinin gelip inceleme yaptıktan sonra sonlandıracaklarını belirterek sözlerini şöyle tamamladı:

"Genel Merkez'den yetkililer gelip burada yerinde inceleme yaptıktan sonra bize derlerse ki burada bir usulsüzlük var o zaman bu görevi bırakırız. Bir inceleme yapılıncaya kadar eyleme devam edeceğiz ve binadan çıkmayacağız."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Politika Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title