Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcısı İstifa Etti

Güncelleme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhan Şenatalar, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhan Şenatalar görevinden istifa etti. Ancak Şenatalar'ın parti meclis üyeliği devam edecek.

"NÖBET DEVRİ OLARAK NİTELENDİRİYORUM"

Şenatalar konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bunu bir nöbet devri olarak nitelendirmek gerekiyor. PM üyeliğim devam edecek. Parti çalışmalarına desteğim sürecek." şeklinde konuştu.

KOALİSYON SENARYOLARI ELE ALINMIŞTI

Seçim sonrası ilk kez toplanan CHP Parti Meclisi'nde koalisyon senaryoları ele alınmıştı.

KILIÇDAROĞLU'NDAN ÜÇLÜ KOALİSYON TEKLİFİ GELMİŞTİ

PM toplantısı öncesinde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçmenin yüzde 60'ının kararına dikkat çekerek, dışarıdan HDP destekli CHP-MHP koalisyonunun kurulması için temaslarda bulunacaklarının sinyalini vermişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Burhan Şenatalar Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (48)

chp mhp hdp koalisyon kursunmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Su diyanet kapansin.camilerde de ezan sesi kisilsin.cok ses geliyor rahatsiz olan var kardesim.her sabah ezan sesine uyanmak zorundamiyim.biraz empati yapin lutfen.buraz kisilsa imansizmi olursunuz.

12
38
yanıtYanıtla
antichplimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Beyin dağılması başladı chp de arkasını bekliyoruz

23
17
yanıtYanıtla
S.B.:

ŞİMDİ AK-TROLLER BAŞLAR CHP''YE SALDIRMAYA. . . . . SEFEROĞULLARINA HÜCUUUM MİSALİ. . . . . . . . . . . BİLMEZLER Kİ BU İSTİFA DAHA ÖNCE PLANLANMIŞ VE KARAR ALINMIŞ, BİR NEVİ NÖBET DEĞİŞİKLİĞİ, ADAM PARTİDEN İSTİFA ETMEDİ YA. . . . . AMA GEL DE BUNU AK-TROLLERE ANLAT, MAKSAT ÇAMUR ATMAK. . . . . . . . . AMA ÇAMUR ATARKEN YAKINDA AKEPE''DEN İSTİFA EDECEK OLANLARI DA DÜŞÜNÜN VE ONA GÖRE ORANTILI ATIN, ZİRA YAKINDA SİZ DE AYNISINI YAŞAYACAKSINIZ. . . . . PARDON, AYNISI DEĞİL, DAHA FAZLASINI, İSTİFALAR YAĞMUR GİBİ GELECEK. . BEKLEYİN .

20
20
yanıtYanıtla
antichplimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Haydi Bismillah sonun başlangıcı diyelim darısı diğer chplilerin başına

21
14
yanıtYanıtla
antichplimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Adam onurlu parti başkanı denen zat 130 vekil ile Başbakan olma hayali kuruyor hiç partinin yenilgisinden bahsetmiyor pişkin pişkin sırıtıyor

20
14
yanıtYanıtla
ank 0658Mobil-IOS:

Chp kadar artık ezik parti yok melekete

19
12
yanıtYanıtla
Es Es:

Chp tek başına iktidar olmayalı 60 yıl geçmiş. . . . . bekleyin chp liler bi 60 yıl daha belkim olursunuz . . . . . . . :):)

20
7
yanıtYanıtla
antichplimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bir du partiyi perişan edenler istifa etseler mesela kemal ve Gürsel vs

15
12
yanıtYanıtla
))Mobil-IOS:

CHP kendi içinde zaten çelişkili, birde memleketi verecek değiliz!!! Akıllı olun artık. CHP ve diğerleri Türkiye'yi batırır o kadar

14
12
yanıtYanıtla
Inadına TAYYIPmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Kilicdaroglu oyunu dusurmesine ragmen istifa sozunu tutamamasi ve AKPnin tek basina iktidar olamamasini zafer olarak nitelendiren partide de adamlar varmis helalll!!!

21
5
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title