Haberler

Sokakta gezerek evleri gözetleyen 3 kadın yakalandı! Biri cezaevi firarisi çıktı

Güncelleme:

Adana'da ekipler, Akdeniz Mahallesi'nde sokakta gezerek evleri gözetleyen 3 kadını yakaladı. Kadınlardan biri, cezaevi firarisi olduğu ortaya çıkınca tutuklandı, diğer ikisi ise serbest bırakıldı.

Adana'da, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 3 kadının Osmaniye'den Yüreğir ilçesine hırsızlık için geldiği bilgisine ulaştı. Çalışma başlatan ekipler, Akdeniz Mahallesi'nde sokakta gezerek evleri gözetleyen 3 kadını şüphe üzerine durdurdu.

CEZAEVİNDEN FİRAR ETMİŞ

Şüphelilerden Kibariye Soydam'ın (21) 6 hırsızlık suçundan 5 yıl hapse çarptırıldığı ve cezasını çektiği açık cezaevinden firar ettiği belirlendi.

Cezaevinden firar eden kadın hükümlü yakalandı

DİĞER İKİ KADIN SERBEST BIRAKILDI

Soydam, ekiplerce gözaltına alındı, suç unsuruna rastlanmayan iki kadın ise kimlik sorgularının ardından bırakıldı.

Cezaevinden firar eden kadın hükümlü yakalandı

FİRAR EDEN KADIN CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Adana Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçerek adliyeye sevk edilen Soydam, cezaevine gönderildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (21)

memo:

modern eğitimli laik türk kadını yanlışınız var bunlar suç işlemez kader mahkumudur serbest bırakın gitsin

4
18
yanıtYanıtla
hasan:

bunlar moder eğitimli her dine saygı duyan din ile devlet işlerini karıştırmayan başkasının dinine karışmayan dini yücelten yani Laik ve Müslüman olan Türk kadını değller yalnız, herkesi kendiniz gibimi sandınız yobazlar. . .

yanıt4
yanıt2
memocan:

herkesi kendiniz gibi sandınız herhalde, eğitimli laik kimsenin dinine karışmayan aklı başında Türk kadını kiiim siz kimsiziniz zavallı cahiller. . .

yanıt4
yanıt3
Cevap:

Bunu diyenin sıkma başlı kişileri el üstünde tutan biridir eminim.

yanıt4
yanıt2
cosmos:

adana pislik bir yer

12
2
yanıtYanıtla
EMPATİ:

sadece adana mı böyle insanlar var genelleme yaparken iyi düşünün !!!

yanıt1
yanıt0
irem DRC:

adananın kızlarıda full speed tam gaz yollarındalar.

7
3
yanıtYanıtla
serap:

geri zekali bir yorum

2
3
yanıtYanıtla
Woman:

yihuuu yihuuu yihuuuuu

5
0
yanıtYanıtla
Doğruci:

Bu nasıl bir yer

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title