Haberler

Cezaevi Müdürüne Silahlı Saldırıda Kullanılan Otomobil

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Olay yerindeki güvenlik önlemleri görüntüsü-Silahlı saldırıda kullanılan otomobilin çekici yardımıyla çekilmesi ve götürülüşü Cezaevi müdürünün silahlı saldırıda öldürülmesi- Saldırıda kullanılan otomobil, terk edilmiş olarak bulundu- Olayın aydınlatılması için 10 kişilik özel bir ekip kurulduKOCAELİ (AA) – Kandıra 1 No'lu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk'ün uğradığı silahlı saldırıda kullanıldığı belirlenen otomobil terk edilmiş olarak bulundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Olay yerindeki güvenlik önlemleri görüntüsü-Silahlı saldırıda kullanılan otomobilin çekici yardımıyla çekilmesi ve götürülüşü Cezaevi müdürünün silahlı saldırıda öldürülmesi- Saldırıda kullanılan otomobil, terk edilmiş olarak bulundu- Olayın aydınlatılması için 10 kişilik özel bir ekip kurulduKOCAELİ (AA) – Kandıra 1 No'lu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk'ün uğradığı silahlı saldırıda kullanıldığı belirlenen otomobil terk edilmiş olarak bulundu. Alınan bilgiye göre, Aktürk'ün Yeşilova kavşağında aracına silahla ateş açılması sonucu öldürülmesiyle ilgili soruşturmayı yürüten Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, saldırının yaşandığı bölgede çalışmalarını yoğunlaştırdı.Ekipler, olayın gerçekleştiği noktaya yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki tarlada saldırıda kullanıldığı belirlenen sahte plakalı otomobili buldu.Bölgeye yönlendirilen çok sayıda polis ekibi, araçta parmak izi aradı ve diğer materyalleri inceledi. Daha sonra otomobil, çekici yardımıyla Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.Otomobilin çalıntı olup olmadığının araştırıldığı, saldırının ardından kullanıldığı düşünülen ikinci aracın tespiti için de çalışmaların sürdüğü öğrenildi.- Özel ekip kurulduİl Emniyet Müdürlüğünce olayın faillerinin bulunması için istihbarat, terör, asayiş, kaçakçılık, muhabere ve olay yeri inceleme ekiplerinden 10 kişilik özel bir ekip kuruldu.Güvenlik güçlerinin çete ve terör bağlantıları üzerinde durduğu, Aktürk'ün Kandıra 1 No'lu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevi ve eski görev yeri Osmaniye T Tipi Ceza İnfaz Kurumu'ndaki çalışma döneminin de incelendiği bildirildi. Aktürk, dün sabah görev yaptığı cezaevine gittiği sırada Yeşilova kavşağında aracına silahla ateş açılması sonucu yaralanmıştı. Aktürk, şoförü tarafından kaldırıldığı Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yaşamını yitirmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Yeşilova Kandıra Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title