Haberler

Evindeki gizli bölmede yakalanan cezaevi firarisi kadın: Cumhurbaşkanı bizi affetsin

Güncelleme:

Sakarya Hendek Açık Cezaevinden 4 Şubat 2019'da firar eden, 19 ayrı suçtan aranan kadın, evine yaptırdığı gizli bölmede yakalandı. Bir çocuk annesi olduğu öğrenilen E.U, adliye çıkışında gazetecilere, "Çocuk yaşta işlediğim suçlar. Cumhurbaşkanı bizi affetsin." dedi.

Muş'ta hakkında 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kadın, jandarmanın çalışmasıyla evindeki gizli bölmede yakalandı.

Muş Merkez Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sakarya Hendek Açık Cezaevinden 4 Şubat 2019'da firar eden, 19 ayrı suçtan aranan E.U'nun (28), yakalanması için çalışma başlattı.

GİZLİ BÖLMEDE YAKALANDI

Aylarca titiz çalışma yürüten jandarma, E.U'nun merkeze bağlı Yeşilce Mahallesi'ndeki evinde olduğunu belirledi. Ekiplerce düzenlenen operasyonda E.U. evine yaptırdığı gizli bölmede yakalandı.

Evindeki gizli bölmede yakalanan cezaevi firarisi kadın: Cumhurbaşkanı bizi affetsin

"CUMHURBAŞKANI BİZİ AFFETSİN"

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.U, Muş E-Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. Bir çocuk annesi olduğu öğrenilen E.U, adliye çıkışında gazetecilere, "Çocuk yaşta işlediğim suçlar. Cumhurbaşkanı bizi affetsin." dedi.

FARKLI KILIKLARA GİRMİŞ

E.U'nun güvenlik güçlerinden kaçmak ve tanınmamak için saçını boyatıp, farklı kılıklara girerek saklandığı kaydedildi.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Jandarma Muş Haberler

500

Yorumlar (31)

birikedimi7:

insan gibi yaşasaydın da af dilemeseydin

40
5
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

ALLAH AFFETMEZ .

30
6
yanıtYanıtla
BJK:

ALLAH BİLİR

yanıt7
yanıt3
Gerçekler:

Allah bilir denen şahıs. Kul hakkı yiyeni Allah affetmeyeceğini söylüyor. 19 ayrı suç muhakkak kul hakkı vardır.

yanıt6
yanıt4
Eee:

Kul hakkı anlayışınız sadece çalmak mı su an bu kadının hakkında konusurken sizde bi kul hakkına giriyorsunuz madem bu kadar inanclisiniz şunu bilmeniz gerek düşmez kalkmaz bir Allah yarın hayatın size ne getireceğini bilemezsiniz her insan bir mahkum adayıdır bunu bilerek yaşayın ön yargılarınızı kırın

yanıt2
yanıt0
MSDS:

Milleti soyup soğana çevir son beni affedin de .. Zaten bir süre sonra af çıkar yine serbest kalırsın git tıpış tıpış yat şimdilik..

22
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yok öyle kişiye özel adalet yaptıklarını bedelini öde insanların ahını alpta böyle söylemen pişkinlik tamamiyle

15
3
yanıtYanıtla
adalet teyze:

ne kadar da masum affedin bu zavallıyı baksanıza ne kadarda samimi hem bu suçları oda işlememiş ah bu kader tüm suçların tek sorumlusu yok sa bu masum kızancık yaparmıydı suç işlermiydi sabi. affedin ne olur ne olur. . . . .

8
10
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Kaç yaşındasın:mış,kaç yaşındasın mış:,lan tamam nerelisin 36:)))

2
8
yanıtYanıtla
akın:

tabi tabi cumhurbaşkanı da öyle düşünüyordu zaten

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title