Haberler

Ceza Yediği İçin Sinirlenen Sürücü EDS'yi Kurşunladı

Güncelleme:

Burdur'da, EDS'den sinyal alınmaması üzerine yapılan incelemede, bir sürücünün EDS'yi kurşunladığı ortaya çıktı. MOBESE kayıtlarıyla tespit edilen sürücü, ceza yediği için sinirlenerek ateş ettiğini söyledi.

Burdur'un Bucak ilçesinde Elektronik Denetleme Sistemi'ni kurşunlayan sürücü M.B., gözaltına alındı. Mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan sürücü, ifadesinde, EDS cezası yediği için sinirlenerek ateş ettiğini söyledi.

Bucak'ta geçen 21 Şubat'ta, Alparslan Türkeş Bulvarı'nın Burdur- Antalya yönünde bulunan EDS'den sinyal alınmaması üzerine inceleme yapıldı. Polisin pazartesi günü yaptığı incelemede EDS'nin kurşunlanarak hasar gördüğü belirlendi.

MOBESE KAYITLARINDA ORTAYA ÇIKTI

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan araştırma kapsamında MOBESE kayıtları kontrol edildi. Ekipler, EDS'ye, M.B. adlı kişinin silahla ateş ettiğini tespit etti.

CEZA YEDİĞİ İÇİN SİNİRLENİP ATEŞ ETMİŞ

Polis, M.B.'yi gözaltına aldı. İfadesinin ardından mahkemeye sevk edilen şüpheli, EDS cezası yediği için sinirlenerek ateş ettiğini söyledi. M.B., mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burdur Bucak 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (49)

Erol Mehmet YIldız:

Eline sağlık. Haksız kazanç. Haram olsun kazandığı paralar.

29
4
yanıtYanıtla
000000:

SEN NE KADAR DA BOŞSUN LA

yanıt0
yanıt0
:

GEÇTİĞİMİZ ARALIK AYINDA İSTANBULDAN AMASYAYA GİTTİM . GİDENE KADAR 3 TANE CEZA YEMİŞİM . TOPLAM 800 LİRA CİVARI . BİR TANESİNDE 72 KM/H İLE CEZA YEMİŞİM . YEDİĞİM YER İSE BİLDİĞİMİZ E-5 GİBİ OTOYOL OLAN BİR YER . BU DEVLET İNANIN HALKI YONTMAK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYOR . BEN BÖYLE BİR SOYGUN GÖRMEDİM HAYATIMDA .

23
9
yanıtYanıtla
malesef ülkemizde bir yagma var:

arkadasim oda bir seymi gecen yil 2-3 yilda bir geldigim ülkemde Türkiyede olmadigim zamanda ve hayatimda görmedigim gitmedigim merzifonda alman plakali aracim radara takilmis orda burda ugrasicagimiza mecburen arabanin almanyadaki degerinin yarisi olan cezayi ödedik

yanıt3
yanıt2
HAYDAR:

yavas SÜR SENDE ARKANDAN ÖKÜZMÜ KOVALIYO

yanıt2
yanıt12
misafir:

hemen ehliyetine ve aracina el konulmali, caydirici miktarda para cezasi verilmeli, saldirdigi tahrip ettigi cihaz kurusu kurusuna ödettirilmeli

18
13
yanıtYanıtla
misafir:

begenmeyen dengesizler, sizinde sehir veya reafik magandalarindan farkiniz yok

yanıt9
yanıt12
TUNCTUNC:

Bence verilen cezalar cok cok az. kimse ilgilenmiyor cünki sembolik. ikincisi verilen cezalar genel olarak TV:´larda söylenmiyor. Caydirici olmuyor. Cezalar kesinlike agir olmali. Hatta tam Almanyadaki gibi olmali. Trafikte kirmizida gecmek derhal üc ay ehliyetin alinmasi yirmi bin lira gibi cezasida olmali. Cezalar az oldugu icin milleti korkutmuyor.

8
22
yanıtYanıtla
misafir:

git len almanyana

yanıt5
yanıt0
verlokan:

az bile yapmış, devletin 1. sınıf bürokratına ceza yok , kesilirse gitsin iptal etsin , ama vatandaş 50 km hızla git , gitmezsen vatandaşında askeri ücretinden kes , ne güzel dünya

27
2
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title