Haberler

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı

Görüntü Dökümü: Seyhan İlçe Başkanlığı'ndan detay, Bakan Sarı'nın ilçe binasına gelmesi ve partililer tarafından karşılanması, Sarı'nın İl Başkanlığı'na geçiş ve burada yaşlı bir vatandaşla görüşmesi, Sarıçam Danışma Meclisi'nden detay ve Bakan Sarı'nın konuşması, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı: "Terörle mücadele sadece Türkiye'nin mücadelesi değildir.

Görüntü Dökümü:

Seyhan İlçe Başkanlığı'ndan detay,

Bakan Sarı'nın ilçe binasına gelmesi ve partililer tarafından karşılanması,

Sarı'nın İl Başkanlığı'na geçiş ve burada yaşlı bir vatandaşla görüşmesi,

Sarıçam Danışma Meclisi'nden detay ve Bakan Sarı'nın konuşması, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı:

"Terörle mücadele sadece Türkiye'nin mücadelesi değildir. Terör bütün dünyanın sorunudur, bütün dünyanın çözmesi gereken bir sorundur"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, "Terörle mücadele sadece Türkiye'nin mücadelesi değildir. Terör bütün dünyanın sorunudur, bütün dünyanın çözmesi gereken bir sorundur" dedi.

Sarı, partisine bağlı Seyhan İlçe Başkanlığı'nı ziyaretinin ardından, İl Başkanlığı'na da geçerek burada İl Başkanı Fikret Yeni'den parti çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Daha sonra AK Parti Sarıçam İlçe Danışma Meclisi toplantısına katılan Sarı, buradaki konuşmasında, Türkiye'nin uzun yıllardan beri terörle mücadele ettiğini bu mücadelesinde zaman zaman kendisini savunmak zorunda kaldığını belirtti.

Sarı, dünya kamuoyunun ve basının Fransa'da gerçekleşen saldırıya gösterdiği hassasiyeti, Türkiye'de yaşanan terör örgütü saldırılarına da göstermelerini arzuladıklarını vurgulayarak, şunları söyledi:

"Terörle mücadele sadece Türkiye'nin mücadelesi değildir. Terör bütün dünyanın sorunudur, bütün dünyanın çözmesi gereken bir sorundur. Ama Fransa'da, Avrupa'da gerçekleşen bir terör eylemi için farklı bir tavır sergileyenler, Türkiye'deki terör eylemine farklı bir tavır sergiliyorlarsa, bu da dünya basının tavrını çok net bir şekilde ortaya koymaktadır. Biz terörle mücadelemize durmaksızın devam edeceğiz. Türkiye'nin her yeri terörden arındırılıncaya kadar, her bir terörist ele geçirilinceye kadar, bu operasyonlar devam edecek. Gerek Cumhurbaşkanımız gerekse Başbakanımız bu konudaki kararlı tutumunu her fırsatta söylüyor."

Bakan Sarı, Suriye'de yaşanan vahşeti de büyük bir üzüntüyle izlediklerini belirterek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Özellikle Suriyeli mültecilerin en çok sığındığı illerden olan Adana'da Suriyelilerin yaşadığı bu acı tabloyu biz de onlarla birlikte yaşıyoruz. Her gün ölen çocukları, kadınları, yaşlıları, Ege ve Akdeniz'de sahile vuran masum bedenleri gördükçe sorumluluğumuzun daha çok farkına varıyoruz. Uluslararası kurumlar ne kadar sessiz kalırsa kalsın, Türkiye olarak hiç bir zulmü gözardı etmedik. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki Türkiye çevresinde yaşanan bu elim hadiselere, terörist faaliyetlere ve uluslararası finans krizlerine rağmen, bazı kirli odakların beklentilerini boşa çıkartarak büyümesini sürdürücecektir. Dünyada gelişmiş ülkelerde yüzde bir büyüme hedefi koyduğu bir ortamda büyüme hedefimizi 2016 için yüzde 4,5, 2017 ve 2018 için yüzde 5 olarak belirlemiş olarak bir Türkiye'yiz."

Sarıçam Danışma Meclisi toplantısına ayrıca AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, İl Başkanı Fikret Yeni, bazı belediye başkanları ve partililer katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Fatma Güldemet Sarı Türkiye Sarıçam Seyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title