Haberler

Cesedi Çürümemişti ve Gülümsüyordu! 3 Ay Önce Ölen Budist Rahibi Tabutundan Çıkardılar

Güncelleme:

Tayland'da geçtiğimiz Kasım ayında hayatını kaybeden Budist rahibin tabutu, yeni kıyafetler giydirmek için açıldı. Rahibin cesedinin çürümemiş olduğu ve gülümsediği görüldü.

Keşiş Luang Phor Pian, 16 Kasım günü Tayland'ın başkenti Bangkok'taki bir hastanede, 92 yaşında öldü. Takipçileri ölümünden 2 ay sonra keşişin cesedini tabutundan çıkardı.

SÜSLEMEK İÇİN ÇIKARDILAR

Rahibin cesedinin temiz elbiseler giydirilerek süslenmek için çıkarıldığı söylenirken, çekilen fotoğraflar büyük yankı uyandırdı.

GÜLÜMSÜYORDU

Budist rahip aslen Kamboçyalı. Bu hafta takipçileri, hizmet ettiği tapınakta tutulan tabutundan cesedini çıkardı ve cesedin çürümemiş olduğunu görenler şok oldu. İnanılmaz bir şekilde Pian gülümsüyordu. Takipçileri bu ilginç anı fotoğraflayıp sosyal medyaya paylaştı.

NİRVANAYA ULAŞMIŞ

Pian'ın bu hali, gerçekten Budizmin nihai manevi hedefi olan nirvana ulaştığının bir işareti olarak yorumlandı. Ölümünün 100. gününde rahibe son bir final töreni düzenlenecek.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Bangkok Tayland Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (70)

AA:

yaşarken de ceset gibiymis zaten

35
2
yanıtYanıtla
????:

öbür tarafta görüyordur nirvanayı

35
2
yanıtYanıtla
nihat şahin:

ölen adamın kafası dik durmaz, destek olmayınca ayakta durması mümkün değil yığılması lazım, budizm propogandası yapma çabasından başka bişey değil.

35
2
yanıtYanıtla
a:

Hemen Budist olalım. En somut kanıt onlarda şu anda. :D

4
26
yanıtYanıtla
KUTLU:

Bir taraftan hayvan eti yemiyecek kadar dindar gözüken diğer taraftan Arakan da mazlum çaresiz Müslümanların kanlarını içen, onları yok etmede yarışan budist rahiplerini farklı göstermeye çalışmak gülünçtür. Gülünç olduğu kadar da maksatlıdır.

25
3
yanıtYanıtla
Afrodit:

Eskiden ördek tuzlardık oda çürümezdi neye şaşırıyorsun ki

20
5
yanıtYanıtla
Antiseptic:

Budistlerde her turlu pislik var ceset de simsiyah pislik bir hal almis cok igrenc bir toplum bu asyalilar ..ikiyim bunlarin taptigi heykeli.

19
4
yanıtYanıtla
qqqqq:

çürümemiş sadece kömür gibi kararmış :))

20
3
yanıtYanıtla
Zagor:

Cesedi curumemismi hahaha rengi kapkara olmus daha ne olsun. Ilacin etkisi bu kadar tesir ediyor demekki. Kabir azabi çekiyordur kafir

16
6
yanıtYanıtla
12345:

Şüphesiz ki cehennem bu dinsizlerin ve islam düşmanlarının hakkından gelecektir.

13
8
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title