Haberler

İntihar eden kadının üzerinden "Canımdan bezdim" notu çıktı

Güncelleme:

Antalya'da sahil açıklarında cesedi bulunan İran uyruklu kadının üzerinden çıkan Türkçe notta "Yaşamak istemiyorum, canımdan bezdim" yazdığı ortaya çıktı.

Antalya'nın Konyaaltı sahili açıklarında cesedi bulunan İran uyruklu Chonoor Younesi adlı kadının üzerinden "Yaşamak istemiyorum, canımdan bezdim" yazılı Türkçe not çıktığı ortaya çıktı. İntihar ettiği söylenen kadının cesedi, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldı.

CESEDİ BALIKÇILAR FARK ETTİ

Olay, Antalya'nın Konyaaltı sahilinde meydana geldi. Konyaaltı sahili açıklarında bir kadın cesedi olduğunu gören balıkçılar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen Sahil Güvenlik ekipleri, denizden çıkardıkları cesedin İran'lı Chonoor Younesi isimli kadına ait olduğunu belirlendi.

ÜZERİNDEN TÜRKÇE YAZILI NOT ÇIKTI

İntihar ettiği üzerine durulan İran vatandaşı Chonoor Younesi'nin üzerinden Türkçe yazılı bir not çıktı. Notta, "Yaşamak istemiyorum, canımdan bezdim" yazıldığı belirtildi.

ÜLKESİNE GÖNDERİLECEK

Cesedi, Antalya Adli Tıp Kurumuna kaldırılan kadının otopsi incelemesi tamamlandıktan ülkesi İran'a gönderileceği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Konyaaltı Sahili İran Haberler

500

Yorumlar (34)

bir dost:

HAYAT İLE MÜCADELE ETMEK VARKEN NEDEN MÜCADELE ETMEYİP PES EDİYORUZ. İNSAN DÜNYA YA BİR KEZ GELİYOR. BİR DAHA BU DÜNYA YA GELMEYECEĞİZ. HER İNSANIN SORUNLARI VARDIR. KİMSE MÜKEMMEL DEĞİLDİR. BU DÜNYA DA SORUNLARI İLE MÜCADELE EDEN KAZANIR. YOKSA KAYBETMEYE MAHKUMSUN.

14
19
yanıtYanıtla
Silifkeli3:

Bilmeden bos bos konusyon bileder o duyuguyu yasayan bilir

yanıt16
yanıt3
Adınızı yazın:

Mücadele etmek için rahat bırakıyorlarmı ,iş imkanı varmı ,ev kiraları almış başını gitmiş ,etraf sapıktan geçilmiyor zorla sahip olmak istiyorlar sığınma evleri doldu taştı devletçik dışarıya yardımdan içeriyle ilgilenmiyor millet dökülmüş hayatları perişan olmuş umurlarinda değil ama bizim millet akıllanmaz hamile kalma faliyetlerinide aksatmaz

yanıt7
yanıt0
İZZET YILMAZ:

SENİN BUNU ANLAYABİLMEN İÇİN DEFALARCA ÇARESİZ KALMAN LAZIM İHTİMALLER BİTİNCE İNTİHARLAR BAŞLAR HİÇ DUYMADIN MI ÇIKMIŞSIN BURADA YOK ŞÖYLE YAPSA BÖYLE YAPSA HİÇ OLMAYANDA BİLE SENDEN FAZLA ZEKA VAR HERKES EN AZ SENİN KADAR DÜŞÜNEBİLİR

yanıt8
yanıt4
aynen:

bende canımdan bezdim arkadaşlar. sahtekar insanımızdan, vergilerden, zamlardan, kavgadan , etrafımızdaki fırsatcı eş, dost, akrabalardan . vallahi bıktım, allah a inancım olmasa son verecem hayatıma ama allah büyüktür deyip devam ediyorum, saglıçakla kalın dostlar.

12
0
yanıtYanıtla
ziyaa:

Aynen kardeşim! Sana katılıyorum! Sen de kal sağlıcakla. Hayırlı akşamlar.

yanıt5
yanıt0
:

ALLAH yazmayı öğren önce, , sonra yaz, , , , , , ,

yanıt3
yanıt3
Büşra:

Ya Allah açıklamasını beğenirse. . .

4
4
yanıtYanıtla
cocuklar ölmesin:

intihar cözüm deyildir

5
1
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

Allah taksiratını affetsin.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title