Haberler

Ceren'in ölümüne ilişkin çirkin paylaşım yapanlara soruşturma başlatıldı

Güncelleme:

Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı, Ordu'da kalbinden bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'in ölümüne ilişkin sosyal medya üzerinden çirkin paylaşım yapanlara yönelik soruşturma başlatıldı.

Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya üzerinden Ordu'da kalbinden bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'in ölümüne ilişkin çirkin paylaşım yapanlara yönelik soruşturma başlatıldı.

Ordu'da bıçaklanarak öldürülen Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Ceren Özdemir ile ilgili sosyal medyada yapılan çirkin paylaşımlar üzerine savcılık harekete geçti. Ordu Cumhuriyet Savcılığı, genç kızın kıyafetleri ve sosyal medya paylaşımlarını hedef alarak, çirkin paylaşım yapanlara yönelik soruşturma başlattı.

Ceren'in ölümüne ilişkin çirkin paylaşım yapanlara soruşturma başlatıldı

"SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

Ordu Büyükşehir Belediyesi de soruşturma kapsamında taraf olacağını açıkladı. Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, "Hepimizi yasa boğan Ceren Özdemir'in canice öldürülme eylemini ve şiddeti meşrulaştıran, suçu ve suçluyu öven, suça teşvik eden sosyal medya paylaşımları hakkında hukuki süreç başlatacak ve ilgililerin gerekli cezayı alması için sürecin takipçisi olacağız" açıklaması yaptı.

NE OLMUŞTU?

Önceki akşam saat 19.30 sıralarında Ordu Altınordu ilçesi Zaferi Milli Mahallesi'nde meydana gelen olayda Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2'inci sınıf öğrencisi-balerin Ceren Özdemir, antrenman sonrası evine doğru yola çıktı. Geldiği evinin önünde, binanın giriş kapısını açmak için ablası Gizem Özdemir'i cep telefonundan arayarak, anahtarı pencereden atmasını istedi. Abla da pencereden anahtarı attı. Kapıyı açıp binaya giren Ceren Özdemir, arkasından içeri giren bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Kalbinden bıçaklanarak öldürülen Ceren'in katil zanlısının Özgür Arduç olduğu tespit edildi. Zanlı ilk ifadesinde, "Sabah inşaatta kaldım. Meyve aldım yeni avlar aradım ancak fırsatını bulamadım" dedi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Ceren Özdemir Sosyal Medya Ordu Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

Adınızı Yazın:

BIKTIM ŞU KADIN VE ÇOCUK CİNAYET-TECAVÜZ-TACİZ HABERLERİNDEN. . . . . BUNE YAA HERGÜN AYNI HABER. . . . ARTIK KATİLLERİN -SAPIKLARIN ÖYLE 3 YIL CEZA ALDI- ON YIL HAPİS YATTI HABERLERİ DEĞİL. İPLENMİŞ (İDAM EDİLMİŞ) HABERLERİNİ GÖRMEK İSTİYORUM. . . .

7
0
yanıtYanıtla
KLAVYE CANAVARLARI:

sosyal medya çıktı çıkalı, bir takım cesur tipler türedi, bu grup; normal hayatta insanın yüzüne asla söyleyemeyeceği şeyleri çok rahat yazabildiklerini gören bazı eziklerden oluşuyor. bunlar yakalanıp ceza almaya başladıkça sayıları azalacak ama henüz aşama kaydedilmedi

6
0
yanıtYanıtla
vanlı duman:

alahım bize güzel bir dünya vermiş ama malesev kıymetini bilmiyoruz

5
0
yanıtYanıtla
Gülcan:

Şu malın yazdıgına bakarmısınız tipe bak diyor kendi tipinden haberi yok malın

4
0
yanıtYanıtla
Garip Kul:

Bu zihniyete sahip yaratıklarla aynı havayı soluyoruz , çok acı

3
0
yanıtYanıtla
Katip çelebi:

Bu işte çok iş var gibime geliyor ama hadi hayırlısı.Allah vatanımızı milletimizi her türlü tehlikeden korusun.

2
0
yanıtYanıtla
ayse:

obir insanin ölümü hakkinda cahilce paylasilan yaratiklar Geberin bi

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title