Haberler

Cercle Brugge, Yunus Akgün için transfer teklifinde bulundu

Güncelleme:

Belçika ekibi Cercle Brugge, Galatasaray'ın 19 yaşındaki oyuncusu Yunus Akgün için 2 milyon euroluk transfer teklifinde bulundu.

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesini sürdüren Galatasaray'da bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı kırmızılılarda takımın genç futbolcularından Yunus Akgün için Belçika'dan talip çıktığı öğrenildi. 19 yaşındaki futbolcunun transferi için teklif yapıldı.

CİM-BOM SICAK BAKIYOR

Galatasaray altyapısından yetişen ve zaman zaman A Takım'da forma şansı bulan Yunus Akgün için Belçika'dan Cercle Brugge takımı devreye girdi. Sarı kırmızılılara transfer için 2 milyon euroluk bonservis teklifi yapıldı. Galatasaray'ın 19 yaşındaki futbolcunun satışına onay vermesi bekleniyor.

(Futbol Arena)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Yunus Akgün Belçika Brugge Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

GSLİ:

ANCA SELÇUKU OYNATIRSIN YILARDIR BİR HALTE YARAMAZ GENÇLERİ OYNAT

10
1
yanıtYanıtla
şikebahçe:

şu çocuğu adam akılı oynatmadın terim yazık

8
2
yanıtYanıtla
cimbom:

sat gitsin sat para lazım buna verilen şans babacana verilmedi

5
4
yanıtYanıtla
v for joker:

real madrid istemiş yunusu 457 milyon dolar artı madridkart(metrobüs otobüs vb. ) ama yunus kabul etmemiş ben beyaz rengünen forma sevmem istemezük demiş

3
6
yanıtYanıtla
yorumcu:

belçika 20 milyona satar

8
0
yanıtYanıtla
Hasan:

Belhandayı.satma.genclerı.sat

6
2
yanıtYanıtla
Asd:

Belhandaya teklif yağıyorda yönetimmi satmıyor sanıyorsun acaba cok komiksin

yanıt5
yanıt1
adnan:

selçuk oynadığında insan adeta fıtık oluyor onu oynatırsın büyle gençleri görmezsin olmuyor hoca

6
1
yanıtYanıtla
Kartal:

Civcivler yesin :)))))

3
4
yanıtYanıtla
Sadio Mane:

genler gelecek çöpler gidecek (oradaki gelecek demek satılmasın manasında ) tff başınada artık tüpçü emlakçı geçmesin abi yeter da

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title