Haberler

Çekirge yiyen Eda Taşpınar: Tadı portakallı gofret gibiydi

Güncelleme:

Bir tabak dolusu çekirge salatası yediği için günlerce eleştirilen Eda Taşpınar, "Yine olsa yine yerim" diyerek çekirgenin tadının portakallı çikolataya benzediğini söyledi.

Yaklaşık 5 aydır yurt dışında tatil yapan Eda Taşpınar, Meksika'da çekirge salatası yedi. Bu anları sosyal medya hesabından paylaşan Taşpınar, günlerce eleştirilerin hedefi oldu. Moda ikonu Taşpınar, çekirge yemesi hakkında günler sonra ilk kez görüntülendi.

"TADI PORTAKALLI GOFRET GİBİ"

Posta'da yer alan habere göre; sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Eda Taşpınar, yemek zevkiyle de sık sık gündeme geliyor. Koronavirüsün yaygın olduğu dönemde Meksika'da bir tabak dolusu çekirge yemesi hakkında konuşan Taşpınar, "Yine olsa yerdim. Çünkü inanılmaz lezzetliydi. Tadı portakallı gofret gibi. Değişik yiyecekleri tatmayı seviyorum" dedi.

Çekirge yiyen Eda Taşpınar: Tadı portakallı gofret gibiydi

TEPKİLERİN ODAĞI OLMUŞTU

Eda Taşpınar, daha önce de yavru timsah eti, Meksika karıncası yiyerek başta heyvansever olmak üzere birçok kişinin tepkisini çekmişti. Taşpınar'a en sert tepki de eski model Ebru Şancı'dan gelmişti. Şancı, Taşpınar'a "Zıkkımın kökünü yesin" diyerek tepki göstermişti.

Çekirge yiyen Eda Taşpınar: Tadı portakallı gofret gibiydi

EDA TAŞPINAR KİMDİR?

Eda Taşpınar, 1 Mayıs 1980 tarihinde İstanbul'da doğdu. Çocukluğu Moda Deniz Kulübü'nde geçti. 11 yaşındayken ailesiyle birlikte Miami'ye yerleşti. Boca Raton'da 2 yıl okuduktan sonra Türkiye'ye geldi ve Robert Kolej'de eğitimine devam etti, son senesinde ayrıldı. London College of Fashion'da bir yıl eğitim aldıktan sonra Londra'da Central School of St. Martins'de de moda eğitimi aldı. Okul bitince bir sene daha kalıp İstanbul'a döndü.

Taşpınar, yurt dışında birçok moda mağazasında çalıştı ve moda haftasında Backstagelerde iş aldı. 2012 yılında kendi şirketini kuran Taşpınar, güneş yağları, bitki şampuanı gibi kozmetik ürünleri Türkiye pazarına sundu.

Vizyonu "kadınları mutlu etmek" olan Eda Taşpınar, yayın hayatına CNN Türk kanalında Trendikon ile başladı. Yok Böyle Dans isimli programa yarışmacı olarak katıldı.

Kaynak: Magazin

Eda Taşpınar Taşpınar Moda Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (77)

AVNİ:

BU YAMYAMLAR YÜZÜNDEN GELDİ HASTALIKLAR ZATN

50
5
yanıtYanıtla
MİRAY:

AHİR ZAMANDA SAPKINLIK ALLAH ISLAH ETSİN

30
11
yanıtYanıtla
.:

Sapık sensin kimbilir belki islamla alakan yok boş boş konuşup zarar veriyorsun, çekirge yemek sapkınlık mı? Helal mi, bak bir zahmet. Öküz

yanıt13
yanıt18
İĞRENÇ:

HER TÜRLÜ ZIKKIMI YİYORSUNUZ SONRA HASTALIĞINIZI DA BAŞKA İNSANLARA YAYIYORSUNUZ.

37
1
yanıtYanıtla
Erol Mehmet YIldız:

Parasıyla rezil oluyor, parası olmayanın bile yemeyeceği şeyleri yiyor.

31
2
yanıtYanıtla
ADA:

yakında yarasa fare yerse şaşmam

26
3
yanıtYanıtla
Doğrusu:

Nezafet kalmamış ki, Mide sanki çöp.

18
1
yanıtYanıtla
ezel:

mal türkiyeye de değişik virüs getirmesinde ona ne olursa olsun akıl yok onda

18
0
yanıtYanıtla
zzzzzzz:

çekirge en sağlıklı ve kolestrolsüz protein kaynağı. çekirge pislik yemez çiçek yaprak yer. sağlık beslenir. çok bilmişler peki ıstakoz yengeç karides yiyince sosyetemi oluyorlar

8
9
yanıtYanıtla
Gusna:

Aç. Kalınca. Da. Birbirlerini. Yerler. Bildinmi.

yanıt6
yanıt1
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title