Haberler

Çarpışma'ya veda eden Kıvanç'ın paylaşımı dakikalar içinde beğeni rekoru kırdı

Güncelleme:

Bu akşam final bölümü ile ekrana gelecek olan 'Çarpışma'nın yıldız oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, paylaştığı siyah-beyaz fotoğraflarla diziye veda etti.

Çarpışma, nefeslerin tutularak izleneceği, final bölümüyle ekranlardaki 24 bölümlük serüvenini tamamlayacak. Dizide Komiser Kadir Adalı olarak gönüllerde taht kuran oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, setten rol arkadaşı Elçin Sangu ve Alperen Duymaz'la fotoğrafını paylaştı.

DAKİKALAR İÇİNDE BİNLERCE BEĞENİ ALDI

Kıvanç Tatlıtuğ'un veda paylaşımı takipçileri tarafından dakikalar içinde binlerce yorum ve beğeni aldı.

Çarpışma'ya veda eden Kıvanç'ın paylaşımı dakikalar içinde beğeni rekoru kırdı

ÇARPIŞMA SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kadir, Zeynep'i hızla hastaneye getirir. Zeynep ölümün kıyısındadır. Cansız'a nefreti katlanarak artan Kadir onu tanıyan, birlikte iş yapanların isimlerini tek tek öğrenir ve izini sürer. Veli de Cansız'ın peşindedir. Kadir ile Veli, iki ayrı koldan ve öldüre öldüre Cansız'a doğru ilerlerler. Kadir ve Veli'nin peşinde olduğu haberi kısa sürede Cansız'a da ulaşır. Cansız, adamlarına Aylin'i kaçırmaları talimatını verir. Aylin, Cemre ile birlikteyken zorla kaçırılır. Cansız, Aylin'in hayatına karşılık Kadir'den Veli'yi öldürmesini ister. Kadir gözünü kırpmadan Veli'yi vurur. Ancak Cansız sözünde durmaz ve Kadir'den, tıpkı Selim gibi kendisini öldürmesini ister. Kadir, Aylin'in yaşaması için tereddüt etmeden silahını başına dayar. Tam da bu sırada bir telefon sesi duyulur Kadir ile Cansız hesaplaşmasının seyri değişir. Artık yolun sonudur ve ikisinden biri için ölüm kaçınılmazdır.

Çarpışma'ya veda eden Kıvanç'ın paylaşımı dakikalar içinde beğeni rekoru kırdı

Çarpışma'ya veda eden Kıvanç'ın paylaşımı dakikalar içinde beğeni rekoru kırdı

Çarpışma'ya veda eden Kıvanç'ın paylaşımı dakikalar içinde beğeni rekoru kırdı

Çarpışma'ya veda eden Kıvanç'ın paylaşımı dakikalar içinde beğeni rekoru kırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (35)

haluk:

bu züppe çok abartılıyor ve çok pofpoflanıyor halbuki bu zibidinin ülkeye ne faydası var? Allah göstermesin ülke zora düşse bu gibi medya soytarıları hemen kaçarlar başka ülkelere

14
10
yanıtYanıtla
KARL MARX:

hep aynı muhabbet senin bu ülkeye ne faydan var. Abartılıyor dediğin konuda da diğer miss turkey birincilerinden kat kat iyi oyuncu.

yanıt4
yanıt4
HALUK:

lan karl marx senin algın bu kadarmı tıkalı lan, miss turkey birincilerinden kat kat iyi oyuncu olması ülkemize çok faydalı olduğunumu gösteriyor? onun rol yaptığı dizilerin bana ve benim yurdum insanına ne yararı var sen bana onu açıkla. dersenki o dizilerin böylesi züppelere çok faydası var paracıklar cebe iniyor, o zaman seni anlarım ama bana tıkalı algınla edebiyat yapmaya kalkma

yanıt5
yanıt2
HAHAHA:

yazdiklarin ne alaka la haluk oyunculugunu begenmessin begenmiyorum dersin geçersin ülkeye faydasi ne alaka onu anlamadim sen sanki mucitsin :))

yanıt3
yanıt3
HALUK:

HAHAHA rumuzlu kardeşim ülkemizin yığınla sorunu varken gündem böylesi züppelerin ve zibidilerin ne yaptıkları ne ettikleriyle dolduruluyor yani asıl gündeme yer vermek gerekirken böylesi faydasızlarla meşgul ediliyoruz şimdi anladınmı tepkimi?

yanıt5
yanıt1
HAHAHA:

yahu onu zaten anladim da hayat bu her insanin ilgi alani baska :) hergün normal hayatimiza devam ediyoruz egleniyoruz gülüyoruz yeri geldi mi agliyoruz ama tabi ülkemizin dertleri ile de ilgilenmek okumak ögrenmek biseyler yapmak lazim o konuda haklisin

yanıt2
yanıt2
OKU OKU:

tutmadı reytingin yok artık kenara geççççç

9
2
yanıtYanıtla
Saadet Yılmaz:

Efsane bir diziyi geride bırakıyoruz

2
8
yanıtYanıtla
balçovalı:

Selam.Saadet hanım.

yanıt2
yanıt2
SÜMBÜLLÜ:

Saçma salak bir dizi idi. İyi oyuncular salak senaryolar ve beş para etmeyen senaristlerin elinde heba oluyor.

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title