Haberler

Rıdvan Dilmen: Yılların tecrübesi olarak her şeyi görüyorum

Güncelleme:

Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası konuşan Rıdvan Dilmen, "Ben yılların tecrübesi olarak her şeyi görüyorum.Kimin neden bunları yaptığını biliyorum. Ama ben de şimdi herkes gibi konuşuyorum." dedi.

Galatasaray, Süper Lig'in 4. haftasında Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup etti. Rıdvan Dilmen de NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında karşılaşmayı değerlendirdi.

"TAKIM SON OLAYLARDAN ETKİLENMİŞ"

Dilmen, "Falcao çok iyi bir oyuncu. Vuruşunda top auta gidiyordu ama gol oldu. Oldukça önemli, dünya yıldızı bir isim. Milli ara olduğunda gerçekten ligi özlüyoruz ama özlediğimizi ilk maçta alamadık. Galatasaray'ın skoru korumaya odaklandığı, lig standartlarında bir maç oldu. Donk hamlesi skor için geldi. Sütten ağzı yanmanın neticesi. Bunun sebepleri vardır. Takım son olaylardan etkilenmiş." dedi.

"OLAYLARIN AÇIĞA KAVUŞMASINI İSTİYORUM"

Ünlü yorumcu, "Ben yılların Dilmen'i olarak her şeyi görebiliyorum. Ancak herkes gibi konuşuyorum. 19.05 açıklaması ne kadar yanlışlıkla da denilirse, o kişinin bir yaptırımla cezalandırılması lazım. Ben vicdan olarak Fatih Terim'in ceza almasını istemem. Olayların açığa kavuşmasını istiyorum. Mesela Abdurrahim Albayrak geçen sezon 'Başka bir takımı şampiyon yapacaklarsa söylesinler' dedi. Kime dedi bunu Başakşehir'e... Neyi kasetti? Ak Parti'ye, Cumhurbaşkanına yakın olmasını kasetti. Ne oldu Galatasaray şampiyon oldu." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Galatasaray Kasımpaşa Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Adınızı Yazın:

utan ridvan bunlara takim demeye bunlar takim olmadan lig bitecek cunku cok bedua aldilar ikinci lige giderlersehic sasma turkiyeninde en kötü klubu bunlar yani galatasaray

3
1
yanıtYanıtla
efe can:

ridvan aga tecrübesis Galatasaray sampiyon olmadi, basaksehir hediye etti, algi oparosyonu yapma, bu cag iletisim cagi istiyen istedigi herseye ulasiyo, olaylari takip etme yönünde.

1
0
yanıtYanıtla
süleyman:

seyret diyecem ama. kafada kablolar birbiriyle temas etmiyor gibi

1
0
yanıtYanıtla
Hasan ACAR:

Senin içinde halen cimbom düşmanlığı var biraz utanmam lazım ergün gürsoy sana peşinat verdi gittin fb ye imza attım biraz haysiyetin varsa gs hakkında yorum yapma

0
0
yanıtYanıtla
by-X:

Maçın pozisyonlarını yorumladı mı bilen var mı ben izleyemedim?Galatasaray yapsaydı şimdi başkanlar ağlıyordu.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title