Haberler

Canlı yayında gergin anlar! "Sen neden heyecanlanıyorsun?"

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Vedat konusunu ele alalım. Sanki ilk kez böyle oluyor. Söz konusu Fenerbahçe olunca herkes ayağa kalkıyor." yorumuna "Yapmayın rica ediyorum" diyen Ersin Düzen'e "Sen neden heyecanlanıyorsun" yanıtını verdi.

Trt Spor'da gündemi değerlendiren Ali Koç, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ali Koç, "Bizimle ilgili Federasyondan sızan konular hep olumsuz yönde. Niye Federasyondan bir şey sızıyor, niye harcama limitim birkaç gazeteciye veriliyor? Bunu derinlemesine açabiliriz. Açarsak sen ne kadar bu mevkiinde kalabilirsin ama burada doğru olmayan bir süreç var. Vedat konusunu ele alalım. Sanki ilk kez böyle oluyor. Söz konusu Fenerbahçe olunca herkes ayağa kalkıyor." dedi.

"SEN NEDEN ÜSTÜNE ALINIYORSUN"

Bu sözler üzerine moderatör Ersin Düzen, "Yapmayın başkanım rica ediyorum" dedi. Ali Koç ise tekrar söze girerek, "Sen neden üstüne alınıyorsun? Sen neden heyecanlanıyorsun? Ben genelden bahsediyorum. Bunun önüne geçme yolu var mı, var. Kuralları değiştireceksiniz. Bana sorarsan Vedat Muriç'in yaptığı hareket sarı kart değil." açıklamasında bulundu.

İşte Ali Koç'un açıklamaları:

"Türkiye'de artık yıllık 3 milyon euro, 4 milyon euro gibi ücret ödemeleri imkansız. İsim vermeyeceğim ama yurt dışında 700-800 bin euroya oynayan oyuncu buraya 3-3.5 milyon euro'ya geliyordu. Menajerler de artık bilecek; Türkiye para kazanacağın bir yer değil. Öyle bir noktaya geldik ki; Fenerbahçe'ye ne olursa olsun, şampiyon olmasın. 3 Temmuz'da şampiyonluğumuz alınmaya çalışıldı. Şimdi de muhtemel şampiyonluğumuzun önüne geçilmeye çalışılıyor. Transfer yapabilmek için Tahkim Kurulu'ndan çıkacak kararı bekliyoruz.

Canlı yayında gergin anlar! 'Sen neden heyecanlanıyorsun?'

"HERKESTEN YÜKSEK GELİRLERİMİZ VAR"

Tahkim Kurulu'nun yarın toplanmasını umut ediyorduk, perşembe gününe bırakıldı. Ne karar çıkacak bilmiyoruz. Sürekli uzuyor. Yapılandırmayı kabul etmedik, bize diğer kulüplere göre düşük limit çıktı. Herkesten çok borç taşıyoruz ama herkesten de yüksek gelirlerimiz var. Yapılandırmayı yapamadığımız için limitimiz düşük çıktı. Geldiğimiz noktada biz anladık ki gözümüzün üzerinde kaşımız var.

"KİM NE DERSE DESİN BENİ İKNA EDEMEZSİNİZ"

Fenerbahçe'nin bir şekilde transfer yapması istenmiyor. Kim ne derse desin, beni ikna edemezsiniz. Sistem bana maliyetleri düşürme imkanı vermiyor. Birkaç oyuncu elden çıkaracağım, 1 ya da 2 oyuncu alacağım. Toplam maliyet, harcama düşecek. İzin vermiyorlar. Biz buraya kadar kendi imkanlarımızla geldik ve mağdur ediliyoruz.

"BİZİM İÇİN BÜYÜK RESİM BİTTİ"

Mustafa Cengiz klasik açıklamalarını yaptı. Açılış günü gitti. Cumhurbaşkanı'na gideceğimizi öğrenince döndü. Oraya gitmeden önce neler söyleyeceğimiz konusunda toplantı yaptık. Makul bir ortamdı. Öpüşüp koklaştınız mı diye sorarsınız, olmadı. Sorunlarımız ve çıkarlarımız aynı. Hepimiz tribünlere oynarsak iş farklı yerlere gider. Şampiyon olabiliriz ama başka ne engellerle karşılaşacağımızı bilmiyoruz. Garip şeyler oldu benim açıklamalarımdan sonra başka bir şey var yani herkes her şeyin farkında. Dile getirmiyor kimse. Bizim için büyük resim bitti, Fenerbahçe'nin çıkarları önemli demiştim. Biz geçen sene tarihimizin en garip sezonunu yaşadık. Ligin ikinci yarısı 4. hafta bir kere çıktık. Hiçbir mazeret üretmedik."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ersin Düzen Fenerbahçe TRT Spor Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (91)

2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR:

BU ADAM HEP AĞLIYOR .

31
30
yanıtYanıtla
PENDİKLİ:

Fener ağlama.

30
25
yanıtYanıtla
gerçekler:

avrupada yoluna tek devam eden takım başakşehir. geçen yıl son haftalarda başakşehirin hakkını gasp edip gsyı sıradan futboluyla şampiyon yapanlar gsın avrupa felaketi yaşamasından sonra hiç sıkılmadılar mı yüzleri kıpkırmızı olmadı mı

27
16
yanıtYanıtla
TEBRİKLER:

BU YORUMA BRAVO

yanıt11
yanıt5
Meriç:

Galatasaray''dan nefret eden tüpçü , bu takımı şampiyon yaptı hemiii? Başakşehir başımızın tacı ama onlar realle psg ile mücade etmedi haberin olsun. GS yazarken de ellerini yıka öyle yaz bir daha.

yanıt9
yanıt7
Temiz Lig:

Tebrikler. Yorumunuz on numara

yanıt6
yanıt1
KASTAMONULU:

GEÇEN SENE SON MAÇTA BAŞAKŞEHİRE ATILAN VE SAYILMAYAN 2 GOL SANA HEDİYEMİZ OLSUN.

yanıt5
yanıt4
Kenan:

BUNLARDA UTANACAK YÜZ YOK BELHANDA KÜFÜR ETTİ YARABBİ ŞÜKÜR DEDİLER

yanıt5
yanıt1
hadii yallah radamel faziaaaa:

meriç siz realle psg ile mücadele ettiniz de ne oldu sanki sizden daha mı kötü sonuçlar alırdı başakşehir geçen sene nasıl şampuan olduğunuzu herkes gördü ee nede olsa avrupada maçlar sahada oynanıyor gerçek yüzünüz ortaya çıktı

yanıt1
yanıt1
ATINI SEVMEYEN KOVBOY:

NİYE GASP OLSUN Kİ. BAŞAKŞEHİR 8 PUAN ÖNDEYDİ O KAYBETTİĞİ MAÇTA BİR TANE HAKEM HATASI MI VARDI? ELLERİNDEKİ ŞAMPİYONLUĞU VERDİLER. YANİ GS YOK SAĞOL ALMIYORUM MU DİYECEKTİ. FB AVRUPADA SIFIR ÇEKİNCE SIRADAN TAKIMLAR VARDI GRUBUNDA O ZAMAN FENER DE Mİ GASP YAPARAK ŞAMPİYON OLMUŞTU. İŞİNİZ GÜCÜNÜZ BOŞ BOŞ YAZILAR YAZMAK. TUTTURMUŞLAR 3 TEMMUZ. 3 TEMMUZ GERÇEKTİR AZİZ ÇIKTI DEDİ EVET ŞİKE YAPTIYSAM FB İÇİN YAPTIM DEDİ. HALA 3 TEMMUZ DEMEYİN. FB HER SENE ŞİKEYE BAŞVURAN TEK TAKIMDIR

yanıt1
yanıt0
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title