Haberler

Canlı yayında cinsel ilişki sorusu soran Zahide Yetiş'e tepki yağdı

Güncelleme:

Uzun yıllardır Show TV ekranlarında gündüz kuşağında program yapan Zahide Yetiş, canlı yayında konuğuna sorduğu soruyla olay yarattı. Hemoroid ağrılarının ve tedavi yöntemlerinin konuşulduğu programda Zahide Yetiş, Dr. Feridun Kunak'a cinsel ilişki hakkında soru sorunca Twitter'dan tepki yağdı.

CANLI YAYINDA TERS İLİŞKİYİ SORDU

Zahide Yetiş, Dr. Feridun Kunak'a "Valla bu işte utanma sıkılma yok. Bana bunu soranlar var. Ben de sizin sesiniz olduğum için sormam lazım. Hocam bazen cinsel hayatta beyler farklı şeyler istiyor. Hanımlar da bazen hayır diyemiyor. Zaten bize göre de günah. Hemoroid ondan kaynaklı olabilir mi?" sorusunu yöneltti.

Canlı yayında cinsel ilişki sorusu soran Zahide Yetiş'e tepki yağdı

Kunak ise Yetiş'in sorusuna "Kesilikle onu yapmayınız. Çok tehlikeli. İslami açıdan da günahtır. Ayrıca o noktada zarları da yırtabilirsiniz. Çok büyük sıkıntılara sebep olabilir" sözleriyle yanıt verdi.

TWITTER'DA TEPKİ YAĞDI

İkilinin arasında yaşanan bu diyalog sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Kısa sürede Twitter'da gündem olan konuyla alakalı bir çok kullanıcı Yetiş'e tepki gösterdi. Yetiş'in gündüz kuşağında program sunduğu için daha dikkatli olması gerektiğini söyleyen kullanıcılar"Ayıp, çocuklar da izliyor" diyerek ekranda yaşanan olaya karşı çıktı.

İşte Zahide Yetiş hakkında yapılan bazı yorumlar:

Canlı yayında cinsel ilişki sorusu soran Zahide Yetiş'e tepki yağdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Feridun Kunak Zahide Yetiş Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (51)

KOÇ:

ne var kardeşim uslubuyla sordu kadıncağız, millet başka nerede öğrensin bu ne taşlama anlamadım. kadın ters ilşki felanda demedi ayrıca bakın yukarıda yazdığı gibi. tv dizilerinde daha büyük tacizler tecavüzler cinayetler var bunlara takılın lütfen. .

63
21
yanıtYanıtla
FUTBOL AŞIĞI:

hepiniz ahlak bekçisi kesilirsiniz kadın soru sormuş ne var bunda

50
23
yanıtYanıtla
ziyaa:

RTÜK, kaldır bu rezil programları. . .

31
32
yanıtYanıtla
RTÜK:

TAMAM

yanıt6
yanıt1
ZÎYA:

Tşk ettim rtük. Ne zaman kaldırıyorsunuz ahlâk dışı programları. Adım Ziya kalmadı bizde haya . . . .

yanıt2
yanıt0
Türkün Gücü:

Zahide hanıma yakıştıramadım çocuğum arkadaşına sormuş çok utandım yazıklar olsun

14
33
yanıtYanıtla
you are:

çok doğru mantık !!!. aslında oynasın diye çocuğunun eline verdiğin telefondan gizli saklı senin kontrolünde olmadan daha açık ve seçik öğrenmesi lazımdı

yanıt13
yanıt7
bababozkurt:

sizin çocugunuzun zahideyle ne işi var acaba o programı izletiyorsunuz

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

''Kim namus ve ahlâk şövalyeliği yapıyorsa, Bilin ki en namussuzu o'' dur. '' -Friedrich Nietzsche

22
3
yanıtYanıtla
Samet Le:

-Friedrich Nietzsche . . . kendini iyi kurtarmış :D

yanıt5
yanıt0
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title