Haberler

Çankırı'da Çifte Şehit Acısı

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ne bağlı Esendere Beldesi'nde askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce yola önceden döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan 4 askerden 24 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Çavuş Gökhan Topal ve 22 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er...

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ne bağlı Esendere Beldesi'nde askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce yola önceden döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan 4 askerden 24 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Çavuş Gökhan Topal ve 22 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Olcay Çelik'in memleketi Çankırı'daki evlerine ateş düştü.

Piyade Uzman Çavuş Gökhan Topal'ın şehit olduğu haberi, Çankırı Orta İlçesi Özlü köyünde yaşayan ailesine sabah saatlerinde askerler tarafından verildi. Oğlunun şehit olduğu haberini alan baba Akif Topal ile anne Fatma Topal gözyaşlarına boğuldu. Şehit Gökhan Topal'ın Ankara'nın Çubuk İlçesi'nde yaşan 4 kardeşi de acı haberi aldıktan sonra Çankırı'nın Orta İlçesi Özlü Köyü'ne geldi. Şehit Topal'ın bekar olduğu belirtildi. Şehit GökhanTopal'ın cenazesinin yarın Çankırı'da törenle toprağa verileceği öğrenildi.

ŞEHİT OLCAY ÇELİK

Aynı patlamada şehit olan askerlerden Piyade Sözleşmeli Er Olcay Çelik'in ise Çankırı Aksu Mahallesi'nde yaşayan ailesi yasa boğuldu. Baba Muammer Çelik ile anne Hacer Çelik'i yakınları teselli etmeye çalıştı. Şehit Çelik'in anne ve babası acı haberi aldıktan sonra, Ankara'nın Çubuk İlçesi'nde bulunan evlerine götürüldü. Şehit Çelik'in cenazenin de yarın Çubuk'ta toprağa verilmesi bekleniyor.

ŞEHİT GÖKHAN TOPAL'IN KÖYÜ TÜRK BAYRAKLARIYLA DONATILDI

Şehit Piyade Uzman Çavuş 24 yaşındaki Gökhan Topal'ın acı haberi baba ocağı Çankırı'nın Orta ilçesi Özlü köyüne ulaştıktan sonra şehidin evi ve köy meydanı Türk bayraklarıyla donatıldı. Şehidin evinin önüne taziye çadırı kurulurken acılı baba Akif Topal ile annesi Fatma Topal, taziyeleri kabul etti. Yakınlarının gözyaşı ve ağıtlar yaktığı şehit evinde Kur'an okundu. 2015 yılında Hakkari Yüksekova' da göreve başlayan şehit Gökhan Topal'ın Özkan, Tuncay ve Hüseyin adlı üç erkek, Hilal isminde de bir kız kardeşi bulunuyor. Şehidin Katar'da tesisat işlerinde çalışan ağabeyleri Özkan ve Tuncay Topal'ın yarın öğle saatlerinde Ankara'ya gelecek olması nedeniyle cenaze namazının ikindi namazı sonrasında Özlü köyünde defin edilebileceği belirtildi. Şehidin Özlü köyündeki evine Orta Kaymakamı Ömer Kıraç, Orta Belediye Başkanı Bayram Yavuz Onay ile yetkililer gelerek taziyede bulundular. Bu arada yarın düzenlenecek şehit cenaze töreni öncesinde köyün bozuk yolları Orta ve Yaylakent belediye ekiplerince düzeltildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatma Topal Yüksekova Hakkari Çankırı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title