Haberler

Gözü Dönen Üniversiteli, Öğretim Görevlisini Kopyadan Yakalandığı İçin Öldürmüş

Güncelleme:

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Çankaya Üniversitesi Balgat Kampüsü'nde akıl almaz bir olay yaşandı. Hukuk Fakültesi 4. Sınıf öğrencisi Hasan İsmail Hikmet, Araştırma Görevlisi Ceren Damar'ı odasında önce bıçakladı sonra babasının beylik tabancası ile vurarak canice öldürdü.

ÖNCE BIÇAKLADI, SONRA SİLAHI ATEŞLEDİ

Ankara'da akşam saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı. Çankaya Üniversitesi Balgat Kampüsü'nde kan donduran bir olay gerçekleşti. 4. Sınıf öğrencisi olduğu ifade edilen Hasan İsmail Hikmet, daha önce de kopya çektiği ve hakkında tutanak tuttuğu hocası Ceren Damar'ı odasında önce bıçaklayıp sonra babasına ait olduğu iddia edilen silahla vurarak öldürdü.

KOPYA ÇEKTİĞİ İÇİN KAĞIDINI ALDI

Hikmet, son sınavda da kopya çektiği gerekçesi ile kağıdını alan Araştırma Görevlisi Ceren Damar'ın sınav sonrasında odasına giderek tartışmaya başladı. Sonrasında yaşanan arbede ile Damar, Hikmet tarafından vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandı. Cani öğrenci bununla da yetinmeyerek, emekli emniyet mensubu olduğu öğrenilen babasının beylik tabancası ile birkaç el ateş ederek Damar'ı sevenlerinden ve hayattan kopardı.

KISKIVRAK YAKALANDI

Emniyet Genel Müdürlüğü Cinayet Şube Büro Amirliği ekipleri, Ankara'yı resmen kıskaca aldı. Okuldan Audi marka lüks aracı ile kaçan öğrenci Hikmet'i, ekipler kıskıvrak yakalandı. Katil zanlısı polis ekipleri tarafından Emniyete sevk edildi. Akıllara bir de, Hukuk Fakültesi okuyan bir öğrencinin kampüs içerisine kesici alet ve silahı nasıl soktuğu sorusu geldi.

Üniversitede Vahşet! Kopya Çekerken Yakalandığı Hocasını, Göz Kırpmadan Öldürdü

EĞİTİME 1 GÜN ARA VERİLDİ, SINAVLAR ERTELENDİ

Ankara'da öğrencisi tarafından öldürülen Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde görevli Akademisyen Ceren Damar Şenel'in cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Çankaya Üniversitesi de başsağlığı mesajı yayınlayarak, eğitime ara verildiğini ve sınavların geçici olarak ertelendiğini belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çankaya Üniversitesi Çankaya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (135)

hafizenur özpeker:

ben öğrenciyi haklı buluyorum öğrencinin geleceği ile oynayan ölen kişiyi haksız buluyorum öğrencilere ılımlı sevgi ile yaklaşıp topluma kazandırmalıyız

3
44
yanıtYanıtla
..........:

KOPYA ÇEKMİŞ GERİZEKALI OKUMUYON MU

yanıt12
yanıt0
Fuzan:

Katletmenin haklı yanı neresi? her gün birkaç tane hemcinsleriniz katlediliyor. O zaman onların da haklı sebepleri var değil mi?

yanıt4
yanıt0
ahmet:

senin zeka seviyen ile o cani aynı zeka seviyesinde olmalısınız. sevgi ile yaklaşmak için kopya çekmemesi lazım değilmi.

yanıt9
yanıt0
Filiz:

Yazık sizin gibi zihniyetlere öldürmenin hiç bir haklı gerekçesi olamaz böyle düşünen insanlar var oldukça toplumlar daha da kötüleşir

yanıt3
yanıt0
misafir:

barajı zor geçen öğrenciyi parası var diye hukuk tıp v. b fakültelere alırsan sonuç bu olur.

34
0
yanıtYanıtla
Misafir okuyucu:

Barajı zor geçen o üniversitede o bölümü okuyamaz o üniversitenin o bölümünde okumak için Türkiye genelinde ilk 70. 000 de olmak gerekir. Burada zeka değil insanlık ve ailede alınan eğitim söz konusudur.

yanıt1
yanıt1
Ali özer:

Eli bir somun ekmek bile kazanmaya yeteneği olmayan. Baba parası ile ilk orta ve liseyi torpille bitiren. Ondan sonra binbir katakulle ile üniversiteye yerleşen, nereden helal mi haram mı ne yolla kazanıldığı belirsiz baba parasıyla sefa süren bir gençten daha ne beklenir ki. Mezun olsa ne olacak sanki. Al işte birinin ocağına ateşi koydu. Lüks otomobille elini kolunu sallaya sallaya üniversite gibi bir kamu kurumunun kapısından silahlı bıçaklı girebiliyor olmasına ne demeli. Güvenlik sıfır. Yazık çok yazık. Maalesef ülkemizde herşey pahalı da, ucuz olan tek şey var, o da insan hayatı.

31
2
yanıtYanıtla
Kazım:

Güvenlik vardır da o güvenlik normal vatandaşa karşı. Böyle çete mafya zihniyetini, onun bunun torpillisini, ''buyrun ağam, paşam '' diye karşılıyorlar. O yüzden de görgüsüzler bunu ayrıcalık sanıp çete, mafya, organize suç işlerine meyil gösteriyorlar. Memlekette adalet yok ki. . .

yanıt11
yanıt1
Gerçek görülsün:

Bu herif okulu bitirip. Hakim, Savcı, Avukat olsaydı. Vay adalete Vay vay mağdurlara vay.

yanıt2
yanıt0
Tüm 135 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title