Haberler

Can Yaman ve tenisçi Maria Sakkari partide tanıştı

Güncelleme:

'2019'un en beğenilen erkek başrol oyuncusu' seçildiği Yunanistan'a giden Can Yaman, büyük bir sevgi gösterisiyle karşılaştı. Yaman, Türk dizilerini Yunanistan'da yayınlatan firmanın sahibinin kızı ve aynı zamanda profesyonel tenisçi Maria Sakkari ile de tanıştı.

Son dönemin en popüler isimlerinden olan Can Yaman, partide Türk dizilerini Yunanistan'da yayınlatan Victory Entertainment'ın sahibi Kostas Sakkaris'in kızı Maria Sakkari ile de tanıştı. Profesyonel tenisçi olan Sakkari ile Can Yaman'ın, hem spordan hem de Türk dizilerinden konuştuğu öğrenildi.

Yunanistan'ın en ünlü tenisçileri arasında yer alan 24 yaşındaki Maria Sakkari ile Can Yaman'ın sohbeti, objektiflere böyle yansıdı. Can Yaman, gündüz saatlerinde Parthenon'u gezdi, akşam da adına düzenlenen partiye katıldı.

Can Yaman ve tenisçi Maria Sakkari partide tanıştı

MARIA SAKKARI KİMDİR?

Kadınlar tenisinin son dönemdeki gözde isimlerinden Yunan Maria Sakkari, WTA sıralamasında bu sene elde ettiği başarıların ardından 28. sıraya kadar yükseldi.

24 yaşındaki güzel raket, Atina'da doğdu. Monaco'da Monte Carlo'da yaşayan Sakkari, kariyeri boyunca katıldığı turnuvalardan 2, 7 milyon dolarlık bir gelir etti. Sakkari son olarak Amerika Açık'ta son 32 turunda Asleigh Barty'e 2-0 yenilerek turnuvaya veda etti.

Can Yaman ve tenisçi Maria Sakkari partide tanıştı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yunanistan Can Yaman Haberler

500

Yorumlar (14)

coni:

adam sacma sapan bi yaz dizisinde oynadi kral oldu anlamadim gitti bu isi, Tipe bak ya tarz yapicam diye sebege donmus !

22
2
yanıtYanıtla
canan:

çirkin kız

8
14
yanıtYanıtla
onur:

sie çirkinmiş bizim kızlar bunun yanında mahmut tuncer gibi kalır

yanıt22
yanıt5
can:

sanki kız arkadaşısın :) sanane. . . erkek çok mu yakışıklı

yanıt11
yanıt4
FREE DÜRBÜN:

çarpılacaksın canan yavaş gel

yanıt10
yanıt1
suat:

çakma JOSHUA MOMOA seni kim napsın orjinali var dünyada. . vizyonun yetmez.

9
3
yanıtYanıtla
Cem:

Senin vizyon baya bi aşağıdaysa demek ki kıskanmışsın :D

yanıt3
yanıt3
MELISA58:

Biz Demet Özdemir le beraber olsun istiyoruz yaa

3
5
yanıtYanıtla
Türkiye:

Kız çirkin

3
4
yanıtYanıtla
mmmm:

5 sene sonra şu tipine kendide sövecek

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title