Haberler

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu: "Kuzey Irak'taki Referandum Bir...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu : "Kuzey Irak'taki referandum bir tuzak ve hileli adımdır"

"Uzaklardan gelerek coğrafyamıza yeniden cetvel koymak isteyenler var"

"80 milyon Türk milletini topyekün karşılarında bulacaklar"

EDİRNE - Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı ve Ak Parti Bursa Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Kuzey Irak'ta gerçekleştirilen referandumun yok hükmünde sayıldığını vurgulayarak, "Kuzey Irak, geçen haftadaki geldiği noktayı 1-2 ay sonra 1 yıl sonra arayacak. Yaptığı yanlışın bedelini de ödeyecek" dedi.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen Adalet ve Kalkınma Partisi Edirne Merkez İlçe 6.Olağan Kongresi'ne katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı ve Ak Parti Bursa Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Kuzey Irak'ta gerçekleştirilen tartışmalı referandum ile ilgili konuştu.

Müezzinoğlu, referandumun bir tuzak ve hileli adım olduğunu işaret ederek, "Bu bölgede birileri farklı hesaplar yapıyor, hele hele uzaklardan gelerek, coğrafyamıza yeniden cetvel koymak isteyenler bir 80 milyon Türk milletini topyekün karşılarında bulacaklar" dedi.

"Referandum bir tuzak ve bir hileli adımdır"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı ve Ak Parti Bursa Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Edirne Merkez İlçe 6.Olağan Kongresi öncesi yaptığı konuşmasında, "Geçtiğimiz günlerde Kuzey Irak'ta bir referandumla gördük. Referandum bir tuzak ve bir hileli adımdır. Bu referandum Irak'ın toprak bütünlüğü, Irak'ın duyarlılığı Türkiye'nin de geleceği adına hep birlikte anlamsız, değersiz noktaya taşıyacağız. Asla bu referandumun bir anlamı ve değeri kalmayacak. Ama dün ki Kuzey Irak, kuzey bölgesinin de dün ki halini koruyabilmesi de inşallah mümkün olmayacak. Arayacak o gün ki günleri. Yani Kuzey Irak, geçen haftadaki geldiği noktayı 1-2 ay sonra 1 yıl sonra arayacak. Yaptığı yanlışın bedelini de ödeyecek. Bu bölgede birileri farklı hesaplar yapıyor, hele hele uzaklardan gelerek coğrafyamıza yeniden cetvel koymak isteyenler bir 80 milyon Türk milletini topyekün karşılarında bulacaklar, bu milletin başkanı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde görecekler" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Edirne Merkez İlçe 6.Olağan Kongresi'ne Ak Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, İl Başkanı İlyas Akmeşe, delegeler ve partililer katıldı. Tek liste ile girilen Merkez İlçe 6.Olağan Kongresi'nde, gayri resmi sonuçlara göre İlçe başkanlığına Avukat Çağrı Muştu ve yönetim kurulu seçildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Müezzinoğlu Ak Parti Irak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title