Haberler

Çağla Şıkel'in Hakkında Sahte Fatura Kullanma Suçundan 8 Yıl Hapis İstemiyle Dava Açıldı

Güncelleme:

Çağla Şıkel'e vergilerinde sahte fatura kullandığı gerekçesiyle, "vergi usul kanununa muhalefet" suçundan 8 yıl 9 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

TEVE 2'de yayınlanan 2. Sayfa'nın haberine göre; İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Çağla Şikel hakkında hazırlanan iddianamede gerçek alış, satışa dayanmayan sahte fatura kullanıldığı belirtilerek "Bahse konu bu faturaları ilgili dönemlerde gider hesaplarına kaydederek gelir vergisine esas serbest meslek kazancının hesaplanmasında dikkate aldığı, ayrıca söz konusu faturalarda yer alan KDV'leri haksız yere indirim konusu yaptığı ve bu suretle müsnet suçu işlediği anlaşılmıştır" denildi.

8 YIL 9 AYA KADAR HAPSİ İSTENDİ

İddianamede, Çağla Şıkel'in bu suçu zincirleme bir şekilde işlediği belirtilerek, 8 yıl 9 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.

Çağla Şıkel'in Hakkında Sahte Fatura Kullanma Suçundan 8 Yıl Hapis İstemiyle Dava Açıldı

KIVANÇ TATLITUĞ'U DA DOLANDIRDI

Çağla Şıkel, muhasebecisinin kendisini dolandırdığını iddia ederek muhasebecisi hakkında suç duyurusunda bulundu. Şıkel'in dolandırıldığını iddia ettiği muhasebecinin önceki aylarda oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un da dolandırıldığını iddia ettiği aynı muhasebeci olması dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Magazin Haberler

500

Yorumlar (20)

memati:

bunlara bişey olmaz ama bunu yapan bizim bakkal mahmut detarjancı ahmet fırın ilyascı yapsaydı hapise girerlerdi adelet sadece fakirlere var bu devirde

22
0
yanıtYanıtla
abdulhey:

fırıncı ilyas olmasın o?

yanıt13
yanıt0
YASEMİN:

O kadar paranın içinde hep fazlasını isteyip gözü doymayanlar bunlar. Bütün mal varlığına el konulsun.

9
4
yanıtYanıtla
metin:

he he aynen el koyulsun tabi zenginin parası çeneni yormuş gibi kıskanma ne olur çalış seninde olur yasemin

yanıt0
yanıt1
Balkan:

Çağla erkeksiz yapamaz:)

6
4
yanıtYanıtla
gırtlakçı niyazi:

emre altuğ gibi çocuğu yağlandırıp pörsüttü, hayattan soğuttu adamın ünü münü gitti. bi de üstüne boşadı. kan emen karadul örümceği gibi adamı mahvetti

6
1
yanıtYanıtla
serhat altay:

lan oğlum hahahahahaha

yanıt2
yanıt1
CZXCZX:

Çok ama çok itici bir kadın.

5
2
yanıtYanıtla
Dilan:

Estetikten programda biraz zorda kaliyor gözler dışarda ağzı kapanmiyor

5
2
yanıtYanıtla
muslukçu şerafettin nettin:

ortadoğu ülkesi burası sonuçta, erkekleri dam''a hasret, dam''a harman. . kısaca edirne sınırından sonra kimsenin iplemediği ne kadar tip varsa bu ülkede parayı götürüyor. arar bir milletvekilini iki ağlar, kanunu bile değiştirmek için teklif verdirir

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title