Haberler

Burun Estetiği Ameliyatı İçin Girdiği Hastaneden Cenazesi Çıktı

Güncelleme:

Diyarbakır'da burun estetiği için ameliyat masasına yatan vatandaş, beyin damarlarından biri kanama yapınca hayatını kaybetti.

Diyarbakır'da burun estetiği için ameliyat masasına yatan Erdi Öztürk isimli vatandaş, beyin damarlarında görülen anevrizma adı verilen baloncuk kanama yapınca komaya girdi. Yürüyerek hastaneye giren Öztürk, 5 gün sonra yoğun bakım ünitesindeki yaşam mücadelesini kaybetti.

AMELİYAT MASASINDAN KALKAMADI

Bismil ilçesinde yaşayan Erdi Öztürk, burun estetik ameliyatı olmak için 25 Ekim günü Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Hastanesi Plastik Cerrahi Kliniği'ne başvurdu. Yapılan tetkiklerin ardından Öztürk, ameliyata alındı. Ameliyat sırasında Öztürk'ün beyin damarlarında görülen ve anevrizma adı verilen baloncuk kanama yapınca komaya girdi. Acil Yoğun Bakım ünitesine kaldırılan Erdi Öztürk, 5 gün sonra 30 Ekim'de yaşamını yitirdi.

Hastanede yapılan otopsisinin ardından Erdi Öztürk'ün cenazesi, dün ailesi tarafından alınarak Bismil ilçesine bağlı Sarıbudak köyüne götürülerek gözyaşları arasında toprağa verildi.

HASTANE YETKİLİLERİ AÇIKLAMA YAPMADI

Hastane yönetimi konu ile ilgili açıklama yapmaktan kaçınırken, Öztürk'ün beynindeki anevrizmadan kendisinin de haberdar olmadığı ve bunun ancak mr çekimi sırasında ortaya çıkabileceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyarbakır 3.Sayfa Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (13)

Nedim:

Allah her insani güzel yaratmis gereksiz bir degisim istemis, ve doktorlarimizi suclamaylimAllah rahmet eylesin

6
21
yanıtYanıtla
Müftü Dede:

estetik zorunlu olmadıkça yapılması aslaa caiz değildir.

23
0
yanıtYanıtla
Murat:

''Öztürk''ün beynindeki anevrizmadan kendisinin de haberdar olmadığı ve bunun ancak mr çekimi sırasında ortaya çıkabileceği belirtildi. '' Peki siz hastaları ameliyata önce her türlü olasılık hesabını kontrol tetkikleri yaparak almıyomusunuz? sonrasında biz şunu bilmiyorduk demek olayı kapatıyormu. İnsan hayatı deneme tecrübe tahtasımı?

14
2
yanıtYanıtla
İBRETLİK SON:

İnsanların dış görünüşü ile dalga geçmek, alay konusu yapmak ve bu konuda kırıcı olmanın bir sonucu olabilir. Yani insanın elinde olmayan fiziki görüntü gibi şeylerden dolayı eleştirmenin vermiş olduğu güvensizlik ile bu kararı almış olabilir. Onu bu şekilde düşünmesine sebep olan ve kendini beğenmeme durumuna yönelten herkes suçludur. Allah herkesi güzel yaratmıştır, görebilene gönül gözü ve şükretmek yeterlidir. Göremeyen zaten insan olamamıştır. Allah rahmet eylesin. . .

13
1
yanıtYanıtla
DİYARBAKIRLI:

DİCLE ÜNİVERSİTESİ ZATEN BİÇİCİ BİR KURUM ORDA NE İHMALKARLIKLAR SONUCU ÖLEN HASTALAR VAR SAĞLIK BAKANLIĞININ CİDDİ BİR DENETİM YAPMASI ŞART. GİT DIŞARDA ADAM ÖLDÜR 30 YIL DİCLE ÜNİVERSİTESİNDE ÖLDÜNMÜ İKİ SATIR SAVUNMAYLA SERBEST KALIRSIN

8
2
yanıtYanıtla
Ayhan:

Ihmal varsa bile bir şekilde üzeri ört bas edilir. Burası Türkiye demekten kendimi alamıyorum. Hastahaneler sağlık için değilde para kazanmak için çalışan kurum haline dönüştü. Genç insan Allah rahmet eylesin. Rabbim geride kalan ailesine sabır versin. Genç insanı kaybetmek kolay değil

7
0
yanıtYanıtla
tırcı osman:

fabrikalar içinde tabelalar olurdu, insanların yedek parçası yoktur diye

7
0
yanıtYanıtla
malumkız:

Alahın yarattığını beğenmiyorsunuz sonra da böle şeyler oluyor

5
2
yanıtYanıtla
zemahşer:

AKLI OLAN BU AMELİYATI OLMASIN DÜNYANIN EN ZOR VE EN ÇOK ZARAR VEREN AMELİYATI ON SENE ÖNCE OSMAN KARAASLAN DİYE Bİ DR A AMELİYAT OLDUM HALA NEFES ALAMIYORUM O GÜNDEN BERİ YAZIK ÇOK YAZIK

3
3
yanıtYanıtla
46:

Allah insanlari kusursuz yaradiyo Allah insani nasil yaradiyosa oyle kalin bu dunya yalan dunya Allah rahmet eylesin

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title