Haberler

Sakatlanan Bursasporlu Diafra Sakho, İlk Devreyi Kapattı

Güncelleme:

Kasımpaşa maçında sakatlanarak oyundan çıkan Bursasporlu Diafra Sakho, sakatlığı nedeniyle 6 hafta forma giyemeyecek.

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor, Kasımpaşa'ya 2-1 kaybederken ilk yarının son anlarına doğru sakatlanan Diafra Sakho oyuna devam edememişti. Devre arasında yerini Umut Nayir'e bırakan Senegalli oyuncunun kontrolleri bugün yapıldı. Özel bir hastanede çekilen MR'ının ardından yapılan kontroller sonucunda Sakho'nun sağ ayak eklem bağlarında yırtık ve kanama tespit edildi.

6 HAFTA SAHALARDAN UZAK KALACAK

Yeşil beyazlı kulüpten de yapılan resmi açıklamada, ilk belirlemelere göre Sakho'nun yaklaşık 6 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Buna göre deneyimli golcü, sezonun ilk yarısını kapatmış oldu. Sakho'nun 2 hafta sonra yapılacak ek tetkiklerin ardından durumunun daha da netlik kazanacağı bilgisi paylaşıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Diafra Sakho Kasımpaşa Bursaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Dürbünlü:

Bir bursalı olarak,,gidişattan aslaa memnun olduğumu söyleyemem..Bursaspor,,,Şampiyon olmuş bir takımdır,,şimşek gibi rakiplerini çarpmalı,ve bolbol gol atmalıdır.aciz bir takım görüntüsünden derhal çıkmalıdır.

2
1
yanıtYanıtla
Texsas:

Aynen Katılıyorum Hoca.

yanıt2
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title