Haberler

Bursaspor'da Buchheit Testi

Bursaspor'da Buchheit testiBursaspor yeni sezon hazırlıklarının 10'uncu gününde testten geçti.

Bursaspor'da Buchheit testi

Bursaspor yeni sezon hazırlıklarının 10'uncu gününde testten geçti.

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Özlüce Tesisleri'nde sürdüren Bursaspor, Fransız teknik direktör Paul le Guen dayanıklılığı ortaya çıkartacak olan Buchheit testi yaptı.

Test öncesi saha içerisinde futbolcularıyla toplantı yapan Le Guen, Bu test sizleri değerlendirebilmemiz için gerekli olan bir test. Burayı bitirmeye çalışın dedi.

İtalyan kondisyoner Giovanni futbolcuları iki ayrı gruba ayırarak 8 kilometrelik süratten 20 kilometreye çıkacaklarını aktarırken, gücü bitenlerin koşuları bırakmasını söyledi.

GENÇ RÜŞTÜ BİRİNCİ

9 Futbolcunun katıldığı ilk grupta koşuları ilk bırakan isim yeni sakatlıktan çıkan Sercan Yıldırım ve genç Berkay Yıldız olurken, son tura Mert Örnek ile Rüştü Hanlı kaldı. Rüştü Hanlı, hem takım arkadaşları hem de teknik kadronun alkışlarıyla koşuyu tamamladı.

PASTAL VE YUSUF BİTİRDİ

10 futbolcunun katıldığı ikinci koşularda ise süratin 11,5 kilometreye çıktığı bölümde ilk bırakan isim yeni transferlerden Barış Yardımcı oldu. Koşuyu bitiren iki isin ise alt yapıdan gelen Nijeryalı oyuncular Pascal ile Yusuf Abdullah oldu.

TEK EKSİK BATALLA KALDI

Bursaspor'da izinli futbolculardan Bogdan Stancu ile Cristobal Jorquera takıma katılan iki isim olurken, tek eksik ise, yöneticilerin yarın antrenmana katılacağını açıkladıkları kaptan Pablo Martin Batalla olacak. Stancu, Jorquera, Harun Tekin, Furkan Emre Ünver ve Furkan Özçal Acıbadem Hastanesi'nde sağlık testinden geçti.

İKİNCİ ÇALIŞMA AKŞAM

Bursaspor, bugün akşam saatlerinde 17.30'da yapacağı antrenman ile günü noktalayacak. Bu arada sezon başında burada olmayan yeni transferler Titi ve Ekong Buchheit testine katılmayıp güç geliştirici çalışma yaparak eksiklerini kapattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özlüce Tesisleri Bursaspor Hanlı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title