Haberler

Bursa CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan Şehit Evine Ziyaret

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan şehit evine ziyaret (4)KILIÇDAROĞLU YÖRÜK-TÜRKMEN DERNEKLERİ VE MUHTARLAR BULUŞMASI'NA KATILDICHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İnegöl ilçesi'nin ardından gittiği Orhaneli ilçesi'nde Yörük-Türkmen Dernekleri ve Muhtarlar Buluşması'na katıldı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan şehit evine ziyaret (4)

KILIÇDAROĞLU YÖRÜK-TÜRKMEN DERNEKLERİ VE MUHTARLAR BULUŞMASI'NA KATILDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İnegöl ilçesi'nin ardından gittiği Orhaneli ilçesi'nde Yörük-Türkmen Dernekleri ve Muhtarlar Buluşması'na katıldı. Kılıçdaroğlu daha sonra köylü kadınların yaptığı gözlemelerden yedi.

İnegöl ilçesindeki programının ardından Orhaneli İlçesi'ne gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na CHP Milletvekilleri Orhan Sarıbal, Dr. Ceyhun İrgil, Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Erkan Aydın, CHP İl Başkanı Şadi Özdemir, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey eşlik etti. Kılıçdaroğlu Yörük-Türkmen Dernekleri ve Muhtarlar Buluşması'na katıldı. Basına kapalı gerçekleşen buluşmanın ardından Kılıçdaroğlu köylü kadınların yaptığı gözlemelerden yedi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Orhaneli ilçe merkezindeki bir kahvehaneye uğrayarak vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Kahvehanede bulunan 9 yaşındaki Burak Altınok'a "büyüyünce ne olacaksın" diye soran Kılıçdaroğlu "Cumhurbaşkanı olacağım" cevabı karşısında gülerek alkışladı.CHP ilçe teşkilatının ziyaret eden Kılıçdaroğlu, Çöreler Mahallesi'nde bir vatandaşın evine misafir olup akşam yemeği yedikten sonra çıkışında kendisini bekleyen mahalleli çocukların ellerinden tutarak bir süre yürüdü. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Kılıçdaroğlu ziyaretlerinin ardından İstanbul'a gitmek için ilçeden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Orhaneli İnegöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
title