Haberler

Burdur'da vahşi cinayet! Babasını öldürdükten sonra yaktı

Güncelleme:

Burdur'da, 3 gündür kayıp olarak aranan çoban, ölü olarak bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan çobanın oğlu, babasını öldürdükten sonra ateşe atıp yaktığını itiraf etti.

Burdur Çeltikçi ilçesinde vahşice işlenen cinayet kan dondurdu. 3 gündür kayıp olan Hasan Hüseyin Süzen'in oğlu İsmail Süzen tarafından öldürüldükten sonra yakıldığı ortaya çıktı.

Olay, Burdur'un Çelktikçi ilçesine bağlı Bağsaray köyünde yaşandı. İddiaya göre 3 gündür kayıp olarak aranan ve 10 yıldır çobanlık yapan Hasan Hüseyin Süzen (60), Demirli mevkisinde ölü olarak bulundu. Olayla ilgili olarak detaylı inceleme başlatan jandarma ekipleri, Hüseyin Sözen'in oğlu İsmail Süzen'i gözaltına aldı.

BABASINI YAKARAK ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Zanlının jandarmadaki ifadesinde babasını öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi. Cansız halde bulunan Hasan Hüseyin Süzen'in öldürüldükten sonra ateşe atılıp yakıldığı tespit edildi. Bir süre önce eşinden ayrılan çoban Sözen'in koyunları sattığı bilgisine de ulaşıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

500

Yorumlar (37)

ADANALI:

NE OLUYOR BU İNSANLARA NEREYE GİDİYORUZ KIYAMET YAKINDIR

19
1
yanıtYanıtla
KURT BEY:

İnsanların korktuğu birşey mutlaka olmalı.Yoksa bu cinayetleri azaltmak mümkün değil.Ben babam için ölürüm,o babasını öldürmüş.

18
0
yanıtYanıtla
vahdettin bayram:

80 milyon insanı öldürsen de alacağın ceza adı hapishane olan dinlenme tesislerinde yan gelip yatmaktır. . . çok yazık.

10
1
yanıtYanıtla
Ankara:

Sen o dinlenme tesislerini hiç gördün mü yada duydun mu keşke gösterseler tvlerdede insanlar yapacağı şeyi iki kere düşünse... Orda insan değil köpek durmaz...

yanıt1
yanıt1
Adanalı serkan:

Ankaralı çok haklısın

yanıt0
yanıt0
BİR ZAMANLAR KOZAN:

insan babasina annesine kiyarmi en fazla konuşmazsin olur biter ne vahşi bir millet olduk böyle yazik

10
0
yanıtYanıtla
anti gürcü:

evlenmeyin cocukta yapmayin sonunuz böyle olacagi kesin

6
4
yanıtYanıtla
CELLO:

HERKES SENMİ ONUN GİBİMİ ADINA KONUŞ

yanıt4
yanıt7
anti anti:

herkesi kendin sanma kabilde var kabil de var sen hangisindensin

yanıt2
yanıt6
Gamze Yıldırım:

Hergün Bu Haberleri Görmekten Bana Fenalik Geldi.Toplumsal Şiddet Son Hiz Artti Arka Sokaklarin Senaryosunu Solladi.Cancagizim Devletim Sağır Sultan mi Oldunuz ;Bi Görmezsiniz Duymazsiniz ? Ülkemizde Insan,Aile Kalmadi ! Komisyon Kurun,Derinlemesine Analiz Edin Bişey Yapin ;Önleyici Tedbirler Alın !

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title