Haberler

Burak Yılmaz ve Cenk Tosun gol anını anlattı: Topa dokunsam beni öldürürlerdi

Güncelleme:

A Milli Takımımız, EURO 2020 Avrupa Elemeleri H Grubu maçında Arnavutluk'u 1-0 mağlup etti. Maçın son anlarında golü atan Cenk Tosun ve topa dokunması halinde ofsaytta olan pozisyonun kahramanlarından Burak Yılmaz o anları anlattı. Yılmaz, "Orada topa değsem beni öldürürlerdi" diyerek espri yaptı.

A Milli Takım'ın 90. dakikada Cenk Tosun ile bulduğu ve galibiyeti getiren gol büyük bir sevinçyaşatmıştı. Arnavut oyuncu Ismajli ile kaleci Strakosha arasında yaşanan anlaşmazlık sonrasındaEverton forması giyen Cenk Tosun golü atmış ve çok kritik bir 3 puan kazandırmıştı.

Gol esnasında Cenk'in yaptığı kafa vuruşunda top kaleye doğru giderken, Burak Yılmaz da topun kaleye girdiği ana kadar topu takip edip bu tarihi gole eşlik etti. Burak'ın dokunması halinde ofsayt olacak pozisyonda yaşananları aktardılar.

Cenk Tosun ve Burak Yılmaz o anları anlattı. Habertürk'ün haberine göre; Cenk Tosun vurduktan sonra topun kaleye gittiği anla ilgili, "Çok yavaş gitti. Biraz korktum. Seke seke, tıngıl tıngıl kaleye yuvarlandı ama çok uzun bir süre gibi geldi" dedi.

Burak Yılmaz ve Cenk Tosun gol anını anlattı: Topa dokunsam beni öldürürlerdi

"ÖDÜM PATLADI BİRİ GELİYOR DİYE"

Bize zaferi getiren ve gruptaki avantajımızı elimizde tutmamızı sağlayan golün bir diğer kahramanı Burak Yılmaz da sorumuza ilk olarak o anki şaşkınlığını çok güzel anlatan bir şekilde "Abiiii" diyerek karşılık verirken, "Top kaleye yavaş yavaş gittiği için kimse gelip müdahale etmesin diye çizgiye kadar topu bırakmadım. Ödüm patladı biri geliyor diye!" ifadelerini kullandı.

"TOPA DOKUNSAM BENİ ÖLDÜRÜRLERDİ"

Burak herkesin topa dokunup dokunmamasıyla ilgili yaşadığı panikle ilgili de "Orada topa değsem beni öldürürlerdi" diyerek espirili bir yanıt verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Cenk Tosun Haberler

500

Yorumlar (28)

CİGULİ:

SEN BENCE BUNDAN SONRA TOPA HİÇ DEĞME

25
13
yanıtYanıtla
BJK ADVERS:

Çekemediğin bir futbolcu olsa maçın sonucuna bakmadan o topa dokunurdun , sende o kişilik var BURAK !

14
22
yanıtYanıtla
GS:

BENCEDE

yanıt7
yanıt13
FB Lİ ALİ:

Yapmayın be arkadaşlar . O kadar da değil . Ha , bu ara ben de FB liyim .

yanıt0
yanıt0
Erhan:

Fransa 8 -0 yenecek, yanındayız Fransa sana 20 bin tl atıldı 1,60 dan

3
27
yanıtYanıtla
vasat:

Bu vasat performansla umarım Fransanın karsısına cıkıp bizi rezil etmezsin!

16
12
yanıtYanıtla
Atsız:

Aynen gerizekalı biraz vicdanın varsa bırak git öküz

10
17
yanıtYanıtla
...:

Şahsen bana öyle bi korku yaşattın ki golden yarım dakka sonra gol diye bağırabildim. . . Tekrar gelene kadar emin olamadım dokundumu dokunmadımı diye. . . Topun peşinden ne diye koşarsın arkadaş kollarını açıp yapma artık burak bizde genç değiliz artık belli bi yaşa geldik yeter la senden çektiğimiz. . .

17
3
yanıtYanıtla
Adill:

Bu Nasıl bir yorum . . . . ?Bu Ada''m değişik bir kişilik . . . . Ökela gibi. . .

2
13
yanıtYanıtla
XYZ:

DOKUNMANA GEREK YOK. BOŞ KALE YERİNE AUTA ATTIĞIN TOPLARI HERKES BİLİYOR.

7
8
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title