Haberler

Bu da Köpeklerin Güzellik Yarışması

- Bu da köpeklerin güzellik yarışması

İZMİR - Türkiye'nin bir çok ilinde düzenlenen köpeklerin güzellik yarışması sezon finalini İzmir'de yaptı. İzmir ve çevre illerden gelen çeşitli ırklardaki köpekler yarıştı.

Anadolu Çoban Köpekleri Derneği'nin organize ettiği köpek güzellik yarışması sezon kapanışını İzmir'de yaptı. Buca Gölet'te gerçekleştirilen yarışmaya İzmir başta olmak üzere çevre illerden çok sayıda köpek sever yarışmaya katıldı. Havanın güzel olmasını değerlendiren İzmirli hayvan severler de yarışmayı izlemek için geldi. Yarışmada; Anadolu çoban köpeği, akbaş, kangal, malaklı ve yabancı ırk olmak üzere 5 grup varken erkek ve dişiler ayrı ayrı yarıştı. Festival havasında geçen yarışmada dereceye giren köpekler ödüllendirildi.

"Bu köpekler milli servetimiz"

Anadolu Çoban Köpekleri Derneği üyesi Çetin Türk; "Daha önce Denizli, Ankara ve Sivas'ta düzenlemiştik. Bu yılın kapanış yarışmasını İzmir'de yapıyoruz. Katılım oldukça yüksek. Hava da çok güzel. İl dışından gelenler de oldu. Biz bu köpekleri seviyoruz. Köpekler için de gerekli her şeyi yapıyoruz. Bu köpekler bizim milli servetimiz, sahip çıkmalıyız. Gelecek yılda yine Türkiye'nin değişik bir çok ilinde festival havasında yarışmalar düzenleyeceğiz. Herkese köpek bakmalarını, köpeklere sahip çıkmalarını tavsiye ediyorum" dedi.

"Köpek bakmak bir sevda"

Anadolu çoban köpeği kategorisinde yarışan 15 aylık 'paşa'nın sahibi Murat Alparslan ise, "İlk defa bu yarışmaya katılıyorum. Bir buçuk yıl önce köpek sevdası başladı. Aydın'da bir köy evinde köpeklerime bakıyorum. Dünyanın en güzel varlıklarından biir köpeklerimiz. Bir arkadaş, bir dost, tarif edilemez bir duygu köpek beslemek. Bu sevda nedeniyle köpekleri mi de alıp arabayla Aydın'ndan İzmir'e geldik" dedi" dedi. Denizli Avşar soyundan 'Avşar' isimli köpeği ile yarışmaya katılan Erkana Taşdemir ise"Çok güzel bir yarışma oluyor. Ben' de Kuşadası'ndan köpeklerimle birlikte geldim. Bu bir sevda, köpek sevdası, başka bir şeye benzemez" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Denizli Türkiye İzmir Buca Genel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title