Haberler

Bryan Cranston, Gençliğinde Cinayet Şüphelisi Olarak Arandığını Açıkladı

Güncelleme:

Televizyon tarihinin efsane dizileri arasına giren, çokça ödül almış 'Breaking Bad' dizisinin başrol oyuncusu Bryan Cranston, ünlü aktör James Franco ile birlikte Youtube 'da yayınlanan 'Hot Ones' adlı bir şova konuk oldu. 60 yaşındaki aktör, sohbet sırasında genç yaşlarında adının karıştığı cinayet soruşturmasına dair hatırasını paylaştı. Malcolm in the Middle ve Seinfeld gibi dizilerde de rol almış olan aktör Cranston, henüz gençken erkek kardeşiyle ülkeyi baştan başa gezmeye karar vererek kendilerini yollara vurmuşlar.

"RESTORAN ŞEFİNİ NASIL ÖLDÜREBİLECEĞİMİZİ KONUŞURDUK"

Florida eyaletinin Daytona Beach ilçesinde parasız kalınca, yollarına devam edebilmek için geçici süreyle bir restoranda çalışmaya başlamışlar. Aktör Cranston, sunucu Sean Evans'a, çalıştıkları restoran şefinin adını Peter Wong olduğunu söyledikten sonra: "Şef Wong, sefil, alçak herifin biriydi. Herkesten nefret ederdi, herkes de ondan nefret ederdi. Garsonlar toplanıp, aralarında 'nasıl Peter Wong'u öldürebiliriz?' diye konuşurlardı." sözlerini dile getirdi. Ünlü aktör, restoranın mutfağında garsonlarla kafa kafaya verip, Wong'u küçük parçalara ayırmayı, sonra da 'wok tava'da kızartmayı düşündükleri o konuşmaları katıldığı yayında anlattı.

POLİS, CRANSTON KARDEŞLER HAKKINDA ARAMA KARARI ÇIKARTMIŞ

Bryan Cranston sohbet şovuna katılan aktör Franco ve sunucu Evans'ın ilgisini çeken hikayesine devam ederek: "Tatil sezonunun sona ermesinden sonra erkek kardeşim ve ben restorandaki işimizden ayrıldık ve motosikletlerimize atlayıp yola koyulduk. Tam bizim işten ayrıldığımız sıralarda şef Wong ortalıktan kayboldu. Daha sonra polisler restorana gelmiş ve 'Herhangi biri Peter Wong'a zarar vermekten bahsetti mi?' diye sormuş. Artık bu civarda olmayan herhangi biri derken, şüphe okları Cranston kardeşleri yani bizleri göstermiş. Polis, hakkımızda gözaltına alma kaydı oluşturarak, her yerde bizi aramaya koyulmuş.

ŞEFİN CESEDİ BİR ARABA BAGAJINDAYKEN, POLİSLER AKTÖRÜ ARIYORMUŞ

Daha sonra ortaya çıktı ki, bir hayat kadını Peter Wong'u kandırarak Daytona'daki bir eve çekmiş. Evde Wong'u bekleyen bir adam onu, defalarca kafasına vurarak öldüresiye dövmüş, daha sonra da cesedini bir arabanın bagajına tıkmış. Bu arada polisler de cinayet şüphelisi diye bizim peşimize düşmüşler." sözleriyle başından geçen ilginç macerayı dile getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bryan Cranston James Franco Florida Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title