Haberler

Boluspor'u Eleyen Gazişehir Gaziantep Finalde Erzurumspor'un Rakibi Oldu

Güncelleme:

TFF 1. Lig play-off yarı final ikinci maçında Gazişehir Gaziantep FK, deplasmanda Boluspor'u 3-1 yenerek finale yükseldi. Gazişehir finalde Erzurumspor ile karşılaşacak.

TFF 1. Lig Play-off yarı final rövanş maçında Gazişehir Gaziantep, 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında Boluspor deplasmanına konuk oldu. Gazişehir Gaziantep, rakibini rövanş maçında da 3-1 yenerek adını finale yazdırdı.

Gazişehir Gaziantep'e galibiyeti getiren golleri 13. dakikada Jefferson, 43. dakikada Yonathan Del Valle ve 90+4. dakikada Özgürcan Özcan kaydetti.

Boluspor'un tek sayısı ise 56. dakikada Guido Kocer'den geldi.

ERZURUMSPOR'UN RAKİBİ OLDULAR

Gazişehir Gaziantep, TFF 1. Lig play-off finalinde Büyükşehir Belediye Eruzumspor ile karşılaşacak. Final karşılaşması 19 Mayus tarihinde Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gaziantep Boluspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (19)

Akademisyen:

Taraftarlar icin antep daha iyi olur. Erzurumda kisin bir sey olmaz. Antepte hem mac hem yemek icmek var !

4
10
yanıtYanıtla
Kadir:

Gaziantep çıkacak Allahın izniyle bu kadar gelişmiş bir şehrin süper ligde illa bir takımı olmalı sadece bir sene ara verdik diyelim seneye kaldığımız yerden devam haydi GAZİANTEP

3
8
yanıtYanıtla
bekir:

Belki çıkar. .

yanıt2
yanıt0
şogun:

lütfen gaziantep lige gelmesin. 200 taraftar ortalamasıyla oynayan bir kulübü süper ligde istemiyoruz

4
5
yanıtYanıtla
Thranduil:

Gaziantep ligdeydi de ne oluyordu ? Kaç taraftar maça geliyordu sonu ne oldu. Öyle gelip buradan sıkmakla olmuyor. Erzurumspor gerek oyuncularıyla gerek taraftarıyla gerek rengiyle bu lige yakışacak isim ama genede hak eden kazansın. Adaletli maç olsun.

6
3
yanıtYanıtla
GAZİANTEPLİ:

içerigini Blmedigin durum için yorum yapman yanlış THRNDUİL KULÜPLERİN SAHİBİ TARAFTARDIR

yanıt3
yanıt1
ahmet:

erzurum çıkar

7
1
yanıtYanıtla
dadaşlar diyarı:

haydi dadaşlar alllhın izniyle bursada taraftar destegiyle çıkacağız bekle bizi süper lig dadaşlar geliyor valahi olacak billahi olacak dadaşım bu sene şampiyon olacak allahın izniyle

4
3
yanıtYanıtla
gençlik27:

haydi Gaziantep süper liğ yolunda başarılar dilerim.

4
3
yanıtYanıtla
ÇAKICI:

AKADEMİSYEN SEN MAÇA MI GİDECEKSİN YEMEĞE Mİ GİDECEKSİN DENYO ANTEPTE İYİ ERZURUM DA İYİ OLAN KAZANSIN

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title