Haberler

Boluspor Deplasman Maçlarına Odaklandı

Spor Toto 1. Lig takımı Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, ligde üst üste yapacakları iki deplasman maçını kazanmak istediklerini belirterek, "Deplasmanda da kolay kolay kaybetmiyoruz.

Spor Toto 1. Lig takımı Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, ligde üst üste yapacakları iki deplasman maçını kazanmak istediklerini belirterek, "Deplasmanda da kolay kolay kaybetmiyoruz. Yine öyle olacağını umuyoruz." dedi.

Boluspor, hafta sonu deplasmanda Adanaspor'la yapacağı maçın hazırlıklarına Karaçayır Mahallesi'ndeki tesislerde başladı. İdman öncesinde gazetecilere açıklamada bulunan Karafırtınalar, pazar günü oynadıkları Altay karşılaşmasından 3 puan alamadıkları için üzgün olduğunu söyledi.

Altay'ın deplasmanda da kendi sahalarında da iyi savunma yapan bir takım olduğunu belirten Karafırtınalar, 10 kişi kaldıktan sonra daha da savunmaya çekildiklerini ama bunun kesinlikle mazeret olmadığını kaydetti.

Karafırtınalar, Altay karşısında çok şey yapmalarına rağmen sadece gol atamadıklarını vurgulayarak, "Altay karşısında 10'dan fazla pozisyonumuz var. Sadece bunu neticelendiremedik. Futbolcularım böyle oynadıkları zaman hep kazanacaklardır." ifadelerini kullandı.

Bundan sonraki süreçte ilk aşamada, 2 deplasman maçıyla bir kupa maçı oynayacaklarını aktaran Karafırtınalar, şunları söyledi:

"Şimdi önümüzde 2 deplasman maçı var. Deplasmanda da kolay kolay kaybetmiyoruz. Yine öyle olacağını umuyoruz. Önümüzdeki 2 maçı kazanıp yeni bir seri başlatmak istiyoruz. Arada bir de kupa maçı var. Takımın kondisyonunu ona göre ayarlayıp her iki kulvarda da başarılı olmak istiyoruz."

Öte yandan, Karafırtınalar yönetimindeki antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan Bolu ekibi, daha sonra dar alanda pas çalıştı. Bolusporlu futbolcular, yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanı kondisyon ve kuvvet çalışmasıyla tamamladı.

Kaynak: AA / Spor

Sait Karafırtınalar Boluspor Altay Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title