Haberler

Bu Acının Tarifi Yok! Boğularak Ölen Hamile Eşini Son Kez Görmek İstedi

Güncelleme:

Bodrum'dan yasadışı yollarla Yunanistan'ın İstanköy Adası'na geçmeye çalışırken hamile eşini kaybeden mültecinin, "Son kez göreyim" diyerek yalvarması yürekleri dağladı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinden, yasadışı yollarla Yunanistan'ın İstanköy Adası'na geçmeye çalışırken ölen Irak uyruklu kadının hamile olduğu ortaya çıktı. 3 çocuk annesi ölen hamile kadını görmek isteyen eşinin yalvarışları yürekleri dağladı.

MORGUN ÖNÜNDEN AYRILMADI

Turgutreis açıklarında fiber tekne ile Yunanistan'ın İstanköy Adası'na yasadışı yollarla geçmeye çalışan göçmenlerin bindiği tekne battı. 13 mültecinin bulunduğu teknenin batması sonucunda Ege Denizi'nde can pazarı yaşandı. Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarılan mültecilerden Irak uyruklu 3 çocuk annesi hamile kadın ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ölen hamile eşini görmeye gelen mülteci ise morgun önünden biran olsun ayrılmadı.

YİNE BATTILAR

Akyarlar Ali Hoca Burnu mevkisinde bir grup mültecinin fiber tekne ile denize açıldıkları ihbarı alan Sahil Güvenlik ekipleri olay yerine giderken Turgutreis Hüseyin Burnu'nda deniz üstünde yüzmeye çalışan mültecileri gördü. Can simidi atarak kurtardıkları Filistin ve Irak uyruklu kaçak göçmenleri Sahil Güvenlik Komutanlığına getirdi. 6 çocuk, 2 kadın toplam 13 kişi denizden çıkarıldı.

SON KEZ EŞİNİ GÖRMEK İSTEDİ

Kurtarılan mülteciler arasında Irak uyruklu 31 yaşındaki Mouch Navw isimli kadının durumunun ciddi olması nedeniyle 112 Acil Servis ekiplerince Bodrum Devlet Hastanesine sevk edildi. Hastaneye kaldırılan 3 çocuk annesi mülteci kadın yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Hamile olduğu öğrenilen kadının karnındaki bebeği ile öldüğünü duyan eşi ise gözyaşlarına boğuldu. Son bir kez eşini görmek isteyen mültecinin yalvarışları ise yürekleri dağladı.

Öte yandan kurtarılan 12 kişinin ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yunanistan Bodrum Muğla Irak 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (37)

Cango:

Avrupaya göçeceğinize ülkenizde savaşın çalışın eğitime önem verin gelişin.kimse sizleri cehaletinizle bokunuzla almak zorunda değil.hazıra konacağınıza habire üreyeceğinize çalışın. yok öyle..

18
29
yanıtYanıtla
cANGOM:

Allah senden razı olsun kalemina sağlık , gönlümüzden geçen hakikatlere tercüman olmuşsun

yanıt0
yanıt0
Evo20:

Araplar bile diğer araplara sahip çıkmıyor bizim kendi vatandaşımız asgari ücretle sürünüp aç geziyorken biz araplara sahip çıkıyoruz söyleyecek laf bulamıyorum dinen bile uygun değil yardım etmeye en yakından başlanır!

20
7
yanıtYanıtla
Ötüken:

Müslümanlar akıllanmadıkça, mezhep ve inanç kavgasını bitirmedikçe, kendilerini geliştirmek için çabalamadıkça, ilime ve bilime, inançları kadar önem vermedikçe, bu hazin sona gitmeye mecburlar. .

24
2
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

sen bunları yapdın da elinden alanmı oldu ?MEZHEBİN OLMASIN İNANCIN OLMASIN . KENDİNİ GELİŞTİR , ÇABALA, İLİME BİLİME DEĞER VER . HER NE YAPIYORSAN YAP . BUNLARI SANA ZORLA YAP DİYEN Mİ VAR , VEYA YAPMA DİYE . ZAMANIN DA İNSANLARIN BAŞI KAPALI DİYE ÜNİVERSİTE KAPILARINDAN DA İÇERİYE SOKMAYANLARDA OLMADIMI . SIRF İNAÇLARCI GEREĞİ BAŞINI KAPATDI DİYE HATDA HATDA MİLLETİN SEÇDİĞİ VEKİLİ MECLİSDEN DIŞARI ATMADIK MI ?BAŞI KAPALI DİYE . . . EEEE MEZHEPSİZİDE VAR ATAİSTDE. . . . , HER NE ARARSAN . ÇAKMA ÖTÜKEN Cİ

yanıt2
yanıt2
SSK EMEKLİSİ:

CEHALETİN BU KADARINA DA PES DOĞRUSU . MEZHEBİ İNANCI , İLİNİ BİLİMİ BİR ANLATSAN DA ŞÖYLE CÜMLE ALEM BİR BİLGİLENİP KÜRTÜRLENSE . HEPİMİZ VERDİĞİN BİLGİLERLE UÇAK FABRİKASINI HEMEN KURUVERİP HER TARAFA BUNDAN BİZ SATSAK ÇAKMA ÖTÜKENCİ . HALBUKİ DÜNYADAKİ ÇOK BÜYÜK BİLGİLERİ ÜNİVERSİTELERİ İNANCI OLMAYANLARIN KURDUĞUNU BİLGİLENDİRSEN . AHHHHH BİR BİLSEK NE OLUR. ÇAKMA ÖTÜKENCİ

yanıt2
yanıt2
SSK EMEKLİSİ:

BUNLAR BİZDEN Mİ KAÇIYOR , YOKSA KENDİ ÜLKELERİNDEKİ ZÜLÜMDEN Mİ . BAK İSLAM DÜNYASINI BAŞLARINDAKİ ZALİMLER GERÇEKDEN MÜSLÜMAN MI . ÖRNEK SURİYEDE KAÇ MİLYON MÜSLÜMAN YÖNETİCİLERİ KİM . ?IRAK , İRAN, ARABİSDAN HATDA BİZ . . SAHİ HANGİSİ NİN DİNİ İSLAM ? VEYA HANGİSİ MÜSLÜMAN GİBİ YAŞIYOR ?HANGİSİ ALLAHIN EMRETDİKLERİNİ YAPIYOR ? . BAK DAHA DÜN BİR ADAM KENDİ ÜLKE KONSOLOSLUĞUNDA KATLEDİL Dİ BUNUN ALLAH MI DEDİ ALLAH MI EMRETDİ . EMREDEN KİM SUUD MEZHEBİ VAHHABİ . PEKİ ONU KİM ORTAYA ÇIKARMIŞ BİLİYORMUSUN

yanıt9
yanıt0
SSK EMEKLİSİ:

NE DİYOR BÜYÜK YAZAR _MEDENİYET DEDİĞİN TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVAR . . . . MEHMET AKİF ERSOY:

yanıt4
yanıt2
onur:

bende sana katılıyorum müslüman olarak ya dini terk edip gavur olcaz ki bizim millet bunu yapmaz o halde kalkınmak lazım bende reteyi bu yüzden desekliyorum en azından ugraşıyor japonlar ilk arabalarını yaptıklarında dalga geçmiş amerikalılar ama şimdi en süper marka raçlardan biri haline geldi arabaları zamanla bazı şeyleri yapmak lazım yoksa çok eziliriz o yüzden ilerlemek lazım okuyan gençlere okumak kitap defter imkan olanak bedava yapılmalı fon kurulmalı gerkirse camilrde dahi para toplanml

yanıt1
yanıt1
vatandaş:

keşke dik durup devletinize sahip çıksaydınız. veya adam gibi orada kalıp ölseydiniz. ne gerek vardı bunca trajediye. başka devletlerin gazına gelip ülkenize isyan bayrağı çektiniz tıpkı burada ki terör destekçileri gibi. ama sonunda olan size oldu. kimsenin kulağı duymaz. onurluca ülkenize sahip çıkmanız en doğrusuydu.

21
4
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title