Haberler

Blackberry Venice İçin İlk Kullanım Videosu Yayınlandı

BlackBerry'nin yeni amiral gemisi Venice için ilk video Kanada menşeili telefon firması Baka Mobile'den geldi.

blackberry.0

BlackBerry'nin yeni amiral gemisi Venice için ilk video Kanada menşeili telefon firması Baka Mobile'den geldi. BlackBerry'nin Android telefonu gerçekten güzel görünüyor. Videoda BlackBerry'nin Android'in stok versiyonundan fazla uzaklaşmadığı ama bazı kişiselleştirmelerle email, mesajlaşma ve tabii ki BBM'in daha hızlı çalışması sağlanmış.

Android Authority sitesi Venice'in gücünü Snapdragon 808 işlemcisinde alacağını açıkladı. Diğer sızıntılara göre yeni amiral gemisi 5.4inç ekranla ve 3GB ram ile geliyor. Telefonun arka tarafında 18 MP bir kamera bulunuyor. Video da ayrıca açılabilen QWERTY klavyenin tamamiyle kapasitif olduğunu ve tuşların üzerinde parmağınızı kaydırdığınızda telefonun bunu kaydırma olarak algıladığını görüyoruz. Ayrıca BlackBerry'nin açılır bir kalvye olmasına rağmen telefonun ağırlık dengesini iyi ayarladığı görülüyor. BlackBerry henüz çıkış tarihi konusunda bir açıklama yapmadı ama umarız fazla uzun beklemeyiz.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Blackberry Kanada Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title