Haberler

AK Parti'nin Aday Adayı, Bıyıklarını 'Cumhur İttifakı Bıyığı' Diye Notere Tasdik Ettirdi

Güncelleme:

Bıyıklarının ortasını kesip kenarlarını bırakan AK Parti'den Osmancık Belediye Başkan Aday Adayı Muhitdin Geçgin, 'Cumhur İttifakı bıyığı' olarak notere tasdik ettirdi.

AKP Ankara aday tanıtım programına katılan Osmancık Belediye Başkan aday adayı Muhitdin Geçgin, ortasını kesip, kenarlarını bıraktığı bıyıkları ile dikkat çekti. Geçgin, bu stili 'Cumhur İttifakı bıyığı' olarak notere tasdik ettirdi.

'BU BIYIĞI BAŞKASININ BIRAKMASINI İSTEMİYORUM'

4 yıldır Cumhur İttifakı'na gönülden inandığını söyleyen Muhitdin Geçgin, "Ortası AK Parti, kenarı MHP, yani Cumhur İttifakı bıyığı. Ben bu bıyığı notere tasdik ettirdim. İnandığım bu dava dolayısıyla böyle bir bıyık bıraktım. Bu bıyığın başkası tarafından bırakılmasını istemiyorum, bırakılsa da benim haberim olsun" dedi.

İLGİDEN MEMNUN

Muhitdin Geçgin, bıyıklarının gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmancık Ankara MHP Komik - İlginç Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (151)

Derya:

Son yıllarda aşırı cahil bi kesim türedi ülkede. Beyinden yoksun, düşünme yetisini kaybetmiş, biat kültürü içerisinde olan, gerçek birey olmaktan yoksun bi kesim. . .

38
4
yanıtYanıtla
eda:

bu bıyığı kimsenin bırakmasını istemiyormuş. lan biz o kadar gerizekalımıyız? merak etme sen.

36
2
yanıtYanıtla
ye kürküm ye:

Yahu; hala, saç-sakal-bıyık gibi görüntülerle uğraşan insanların olması ne acı. . .

30
2
yanıtYanıtla
DELİDİR NE YAZSA YERİDİR:

Böylesi kişilerden , şu güzel ülkeme de fayda gelecek öylemi . Kimisi masaya ayağını uzatır ''Emir erlerim der '' fotoğraf çeker , kimileri de böyle kılla , tüyle uğraşır . Canım ülkemin güzel insanları

23
2
yanıtYanıtla
KARLI DAĞLAR:

E, hani nerde o zaman çağdaş ilerici dedikleri adamların ürettikleri füzeler, klonlar, fabrikalar? Onların ülkeye faydalarını bi sayda bilelim. . .

yanıt1
yanıt7
Yörük:

Senin ne gibi faydan oldu acaba.

yanıt2
yanıt6
D.N.Y.Y:

KARLI DAĞLAR , şuraya yazdığın yazıyı bile , gavur icadıyla yazıyorsun . Füzelerse , senin gibi salaklara satıp ''alın bir, birinizi öldürün'' diye üretiyorlar . SENİN AKLINA DA KAR YAĞMIŞ

yanıt6
yanıt2
D.N.Y.Y:

Yörük''sün sen yörük kal . Haydi giy kepenekleri . . . Sen melemene devam et

yanıt6
yanıt1
KARLIDAĞLAR:

D. N. Y. Y. kullandığın bilgisayardaki algoriymayı gavurlardeğil matematiğin babası müslüman bilim adamı HAREZMİ bulmuştur. Her şeyi gavur icadı sanan kafa. . .

yanıt1
yanıt7
D.N.Y.Y:

Hiç araştırdın mı , neden HAREZMİ de kalmışız , bir türlü ileri gidememişiz ? Ne dersin KARLI DAĞLAR ?

yanıt5
yanıt0
Tüm 151 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title