Haberler

Bircan Bali, Demet Akalın'ın Gülben Ergen İçin " İnşallah Okan'a Yazmaz" Dediğini İddia Etti

Güncelleme:

Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali, Gülben Ergen'le barışan Demet Akalın'ın bir dönem "İnşallah benim kocama da mesaj atmaz" dediğini iddia etti.

Söylemezsem Olmaz programında şok bir iddia daha ortaya atıldı. Bircan Bali, Demet Akalın'ın Gülben Ergen hakkında " İnşallah benim kocama da yazmaz"diye mesaj attığını iddia etti.

GÜLBEN DEMET'İ YALNIZ BIRAKMAMIŞTI

Bir dönemin ayrılmaz ikilisi Demet Akalın ve Gülben Ergen, geçen yıl nedeni bilinmeyen bir olaydan dolayı küserek birbirlerini Instagram hesaplarından takip etmeyi bırakmıştı. Gülben Ergen'in boşanma haberlerinden sonra Demet Akalın'ı yalnız bırakmamış ve zor günlerinde eski dostunun yanında olmuştu.

Bircan Bali, Demet Akalın'ın Gülben Ergen İçin ' İnşallah Okan'a yazmaz' Dediğini İddia Etti

"İNŞALLAH OKAN'A YAZMAZ"

Söylemezsem Olmaz programında, Demet Akalın'la ilgili şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Demet Akalın ve Okan Kurt'a sinirlenen Bircan Bali, " Demet Akalın kanka kavramını iyi bilseydi, Gülben Ergen'le kucak kucağa, yanak yanağa poz verirken Gülben Ergen gittikten sonra 'İnşallah da Okan'a yazmaz' diye insanların arkasından konuşmazdı" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülben Ergen Demet Akalın Bircan Bali Magazin Haberler

500

Yorumlar (40)

KURTAR BİZİ EYY RTÜK:

Ya nekadar iğrenç konular bunlar.dedikodunun fesatlığın adı meslek olmuş.birde övüne övüne biz patlattık herşeyi diyorsunuz.hepiniz aynısınız.kimin eli kimin cebinde belli değil.bide ekranlara çıkıp bu millete ahlak dersi veriyorsunuz.siz önce kendi hayatlarınıza bakın.para uğruna ne hale geldiniz.bircan Ece Demet Gülben seren Yeşim Hakan ve diğerleri bıktık sizden.görmek istemiyoruz

25
2
yanıtYanıtla
serkan:

bu.programları.kaldırın.nerdesın.rtuk

20
0
yanıtYanıtla
Aynur:

giybet ve fitne icin artik ekstra programlar yapiliyor. . . Magazinden bile cikti bu programlar, bildigin DEDIKODU programi! ve Erkekler bile sunuyor bunlari artik! Ahhh nasil bir gidisattir bu, HERSEY mi ''normal'' olur. . . . Beyinler uyustukca uyusuyor malesef

14
0
yanıtYanıtla
Sedef:

Aynen

yanıt1
yanıt0
Ayten:

Aynen

yanıt1
yanıt0
:

Seninki uyuşmuş bile. Yazdığın yorumdan belli :)))))))))))))))

yanıt0
yanıt2
KafKef:

Mahalle arası dedikoducuları gibi nasıl programlar bunlar komik sadece komik

11
1
yanıtYanıtla
BEJEKEM:

dedikoducu müsvetteleri bunlar.

10
1
yanıtYanıtla
Nesrin yilmaz:

Bu magazinciler nasıl ölecek bilmiyorum onu bunu birbirine düşürmekten başka bisey yapmıyor demetle olanı ayırmak için uğraşıyor neden mutlu birliktelikleri sıyırmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum acaba kendi ilişkilerine baksınlar bırakın insanları çocuklarıyla mutlu olsunlar

10
1
yanıtYanıtla
Talya:

Bu şahıslara magazinci denmez bir kere...bunlar bildik hayatları yaşayan öylesine şahıslar işte..

yanıt0
yanıt0
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title